2777
2789
عنوان

کاش تو ۱۶ سالگی ازدواج میکردم..

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 134 پست

ای کاش منم تو شانزده سالگیی،همون موقع پسر خالم بهم ابرازعلاقه کرد باهاش ازدواج میکردم....که نه دل اون میشکست نه من🥺

خدای بزرگم ،همه کسم ،من و هر چه زودتر به آرزوم یعنی مادر شدن برسون،خدایا نزار دیر بشه خیلی کلافه ام💔حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم،خدایا به بزرگی این آیه قسمت میدم که این دفعه دستمو خالی نزار،یک فرزند صالح و سالم نصیبم گردان🖤💔نمیدونم کدوم از خدا بی خبری گفت خیر از جوونیت نبینی که ندیدم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری گفتی فکر کردم حداقل چهل سالته  رفتم دیدم ۲۱ سالته  الان مردم خودشون خجالت میکشن ...

ما هم عین اسکول ها خودمونو مچل این تاپیک های نی نی سایت کردیم نیمه شلی بچه برو بگیر بخواب بی‌خوابی کمتر بکش 

تنها دلیلم که رابطه نیس من نمیتونم فضای خونمونو تحمل کنم و....

همیشه ازدواجی که برای فرار از خونه بوده یه ازدواج نافرجام بوده جوری که هر دقیقه آرزوی برگشت به خونه پدری رو داشته باشی 

پیشنهادم بهت اینه که شاغل بشی بعد با آدمی که سرش به تنش می ارزه ازدواج کنی نه صرفا برای رابطه یا مشکلات خونه پدری ❤️

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من دقیقا ۱۶ ازدواج کردم و یه جورایی مجبور بودم.... 

همه چیز خوب بود تا وقتی که بهم خیانت کرد

تا وقتی که خسیس بازی هاش شروع شد و....... 

الان اگه به عقب برگردم فقط میجنگم تو اون شرایط و تا اخر عمرم مجرد میمونم..... 

دیگه حوصله ادم هارو ندارم..... 

کاش وقتی ادم ازدواج میکنه با یه فرد خوب باشه! 

هرچند که تا بعد عروسی هیچی معلوم نمیشه:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

از حرفم ناراحت نشو لطفا ولی تو در آینده ای نه چندان دور صاحب بهترین شوهر و خانواده شوهر میشی از رو تجربه میگم

من هروقت کسیو قضاوت کردم ب بدترین شکل خودم تواون موقعیت همونکارو کردم بشدت از قضاوت بترسید کارما همیشه بیداره 💎💙
خب هنوز سنی نداری ازدواج کن ب عنوان کسی ک ۱۶سالگی ازدواج کرد میگم تو ازدواج زودهنگامم چیزی نیس  ...

دقیقا منم ۱۵ سالگی ازدواج کردم خداشاهده چقدرررر پشیمونم اتفاقا امروز تاپیک زدم توروخدا تو سن کم ازدواج نکنین بعد ایشونم تاپیک زده کاش تو ۱۶ س ازدواج میکردم درصورتی اگر تجربه اش می‌کرد هرگز این حرفو نمیزد 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

خیلی مسخرس چیزیم ک میگی نیازیم ک داری میگن هولی یا بچه سال ول کنین بابا مگه باید حتما پیرزن شیم تا ب ...

اخه ازدواج ک فقط درمورد نیاز نیست.دقیقا برعکسشه.واقعا مسئولیت بزرگیه.من سن پایین ازدواج کردم ۱۷ سالگی جدا شدم.چون اکثر ادمایی ک بچه سال میپسندن برای ازدواج دنبال یه ادم بله چشم گو هستن ک بهش مسلط شن.نمیشه ک هروقت ب بلوغ جنسی رسیدی ازدواج کنی.اینجوری رنگ خوشبختی رو نمیبینی ک