اگه خونه از خودتون هست روزی هزار مرتبه خداروشکر کنید ،حتی اگر کوچیکه حتی اگر قدیمیه،حتی اگه ته ته شهره هر روز خداروشکر کنید سجده شکر کنید،برای تمام مستاجرا هم دعا کنید 💚
خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨
خیلی لذت داره شب سرتو رو بالشت بزاری با خیال راحت که محبور نیستی دوباره وسایلتو جمع کنی و بری .. نه با ترس و استرس دیر شدن کرایه ،رسیدن سال مثل برق و باد افزایش رهن و اجاره و
خونه ماشین و کلی طلا و پول توی حساب و کلی وسایل و دکوری خونه شیک دارم کلی اکسسوری عینک و ساعت و...برند دارم کلی پدرم و پدرشوهرم واسمون زمین و خونه ب نام زدن ولی سلامتی اگه دارید خداتونو شکر کنید از دی ماه که فهمیدم سرطان دارم با این که روحیه ی خوب و عالی دارم ولی کم اوردم خستم دلم یه روز سلامتی میخواد🌹
این دوره مستاجرها درواقع فقط دارن برا صاحبخونه ها کار میکنن
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️