2777
2789
عنوان

اگه خونه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 30 پست
خونه ماشین و کلی طلا و پول توی حساب و کلی وسایل و دکوری خونه شیک دارم کلی اکسسوری عینک و ساعت و...بر ...

قلبا خیلی ناراحت شدم برات 😔💔 با دل شکستم از خدا میخوام خدا بهت سلامتی بده

بله سلامتی از همه چی مهمه 

ولی خود همینا ادم و از پا میندازه زود پیر شدن استرس 

من چند وقته قلبم درد میکنه از فکر و خیال که سنم رفت جوونیم رفت بیشتر از ۱۵ سال مستاجری حتی یه ماشین قراضه هم نداریم 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔
این دوره مستاجرها درواقع فقط دارن برا صاحبخونه ها کار میکنن

بعد من نمیدونم صاحبخونه ها چ فکری میکنن با خودشون ک اینقدر میبرن بالا مثلا ۱۰۰ میلیون پیش رو میکنن ۲۰۰ میلیون🤦‍♀️

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبا خیلی ناراحت شدم برات 😔💔 با دل شکستم از خدا میخوام خدا بهت سلامتی بده بله سلامتی از همه چی مه ...

درکت میکنم ولی الهی هیچکس دچار سرطان نشه ته خطه دیگه چی بگم اینجا هم پول نداشته باشی برای درمان سخته ولی میگم تا تنتون سالمه شکرشو ب جا بیارید خدای مهربون چه چیزا که بهمون داده و تا از دست ندیم قدرشو نمیدونیم🥹من با دلی شکسته و تنی رنج دیده از خدا میخوام به حق پنج تن به زودی صاحب خونه و ماشین و هر آنچه از دلت میگذره بشی نه تنها شما بلکه همه ی مستاجرا صاحب خونه بشن الهی آمین✨

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

بعد من نمیدونم صاحبخونه ها چ فکری میکنن با خودشون ک اینقدر میبرن بالا مثلا ۱۰۰ میلیون پیش رو میکنن ۲ ...

با خودشون نمیگن مثلا یه کارگر با این درامد از کجا بیاره یهو ۵۰ یا ۱۰۰  من کمشو گفتم میزارن رو پیش پول 

البته صاحب خونه خوبم داریم به کم قانع هستن مثل صاحب خونه قدیمیمون که خدا خیرش بده چندین سال اونجا بودیم با اینکه وضعشون خوبم نبود ولی با خدا واقعی بود 

مستاجری که پول داشته باشی خیلی حال میده .خواهرم درامدش بالاست هر سال میره بهترین خونه هارو رهن میکنه ...

اره مشکل از همین بی پولیه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بذار یه چیزی از خودم بگم.خونه دارم ماشین دارم ۳۰۰ گرم طلا دارم پس انداز دارم ولی عوضش یه بچه دارم که ...

خدا سلامتی بده بهتون واقعا درکت میکنم برادرم اوتیسمه میفهمم چی میگی 

تازه به جز این مورد وضعیتشون خیلی بده که اینجا جاش نیست ..

اره راس میگی ما هم الان داریم دنبال خونه میگردیم خیلی سخته ولی برنمیگردم خونه خودمون چون از پرتیش دل ...

انشالله بهترین خونه نصیبتون بشه همونی که تو فکرشی و دوست داری مال خودتون بشه

💚💚

آره واقعا من حاظرم از خودم یک خونه حتی اندازه جعبه چوب کبریت داشتم اما از خودم ۲۰ ساله مستاجرم شوهرم اون زمان میتونست اما نخواست بکنه چون پول هاش برای ما ارزش داشت برای خانواده اش بی ارزش الانم ک غرغر میکنم میگه از سر گورم بیارم نمیتونم خودم رو بکشم بگو خدا لعنت کنه تو داشتی نکردی این درده ک برای شوهرت ک قرار یک عمر حامیت باشه نیست ماکه نشودیم انشالله شما و تمام مستاجرها صاحب خانه بشید

ناشکری نمیکنم خدایا شکر بابت شوهر خوب و فرزند خوب  ممنون ازت 💚💚💚  اگه صلاحمونه به ما ...

انشالله چقدر برات خوشحال شودم ک حداقل شوهر خوب داری اما من جز بچهام چی خدارو شکر کنم از زمانی ک نطفه ام شکل گرفت پدرو مادرم قصد جدایی داشتن زیر دست ناپدری بزرگ شودم امدم نجات پیدا کنم افتادم توی چاه توالت هزار برابر بیشتر زخم خوردم از زمان مجردیم خودم ب کنار بچهام ک هیچ محبت و عاطفه ای از پدرشون ندیدن حتی برای شکم بچها منت میذاره سر بچهام درصورتی ک بچهام هنوز تو نگفتن بهش بازم خدارو بیشتر شکر کن حداقل خونه نداری شوهر خوب داری زندگی خوبی داری من نه خونه دارم نه سلامتی خودم و بچهام نه مهر ومحبتی هیچی کاش نامحبتی فقط از طرف شوهرم بود پدری ک اصلا منو ندید نیامد سراغم مادری ک فرق گذاشت بین منو و خواهر و برادرهای ناتنی ام