2777
2789
عنوان

اگه خونه دارید

73 بازدید | 30 پست

اگه خونه از خودتون هست  روزی هزار مرتبه خداروشکر کنید ،حتی اگر کوچیکه حتی اگر قدیمیه،حتی اگه ته ته شهره هر روز خداروشکر کنید سجده شکر کنید،برای تمام مستاجرا هم دعا کنید 💚 

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم باهات

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

💔

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

خیلی لذت داره شب سرتو رو بالشت بزاری با خیال راحت که محبور نیستی دوباره وسایلتو جمع کنی و بری .. نه با ترس و استرس دیر شدن کرایه ،رسیدن سال مثل برق و باد افزایش رهن و اجاره و 

ن بابا چی ته شهر 

ما خونه داریم ته شهر هر وقت تاکسی گرفتم غر زد ک اینجا کجاست شما نشستید راست هم میگن دوره خب ولی چاره چیه همین وسعمون

الان هم بلند شدیم اومدیم شهر نزدیک دانشگاه برادرم باشیم پدرمون دراومد با مستاجری

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

خونه ماشین و کلی طلا و پول توی حساب و کلی وسایل و دکوری خونه شیک دارم کلی اکسسوری عینک و ساعت و...برند دارم کلی پدرم و پدرشوهرم واسمون زمین و خونه ب نام زدن ولی سلامتی اگه دارید خداتونو شکر کنید از دی ماه که فهمیدم سرطان دارم با این که روحیه ی خوب و عالی دارم ولی کم اوردم خستم دلم یه روز سلامتی میخواد🌹

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

ن بابا چی ته شهر  ما خونه داریم ته شهر هر وقت تاکسی گرفتم غر زد ک اینجا کجاست شما نشستید راست ...

خیلی بهتر از اسباب کشیه خیلی بهتر از دنبال خونه گشتنه خیلی بهتر از استرس نداشتنه ماه و سال و

حتی درامدتم خیییلی کم باشه ولی میگذره ولی اجاره رو باید بدی رهنتو باید زیاد کنی 

خیلی بهتر از اسباب کشیه خیلی بهتر از دنبال خونه گشتنه خیلی بهتر از استرس نداشتنه ماه و سال و حتی در ...

البته درکت میکنم منم دو سال اول زندگی مستاجر بودم اما باور کن سلامتی گوهر گرانبهاتری هست که من ندارمش😭قدرشو بدونین توروخدا

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

این دوره مستاجرها درواقع فقط دارن برا صاحبخونه ها کار میکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی بهتر از اسباب کشیه خیلی بهتر از دنبال خونه گشتنه خیلی بهتر از استرس نداشتنه ماه و سال و حتی در ...

اره راس میگی ما هم الان داریم دنبال خونه میگردیم خیلی سخته ولی برنمیگردم خونه خودمون چون از پرتیش دلم گرفته هر کی دیدش گفت اینجا کجاست نشستید😑

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠