چیبس_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 عنوان انقدر ازش متنفرم میخوام بهش خیانت کنننننم 47 بازدید | 34 پست خستم کرد چی میشه خیانت کنم بهش چی میشه منم عین خودش ی حیوون باشم همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃 1403/03/13 | 00:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
worry_girl عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 2302 ادبی بخوام بگم، از مقام انسانیت به مقام حیوانیت نزول میکنید. کسی که ادب میکارد، دوستی درو میکند؛ و کسی که مهربانی میکارد، عشق گردآوری میکند.
فرزندارشدبهار عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 232 اگر همسرت و میگی منم دیگه دوسش ندارم اما هیچ راهی ندارم
چیبس_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 ادبی بخوام بگم، از مقام انسانیت به مقام حیوانیت نزول میکنید. خب حیوون بشم بلکه نفهمم عوضی بودنش بلکه نفهمم قرار تا آخر عمرم پای کی بسوزم همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
ابجی_مهربونه_بابا عضویت: 1401/08/04 تعداد پست: 1248 با شوهرم یک سال مثل همخونه زندگی کردم ،ولی هرگز به خیانت فکر نکردم،برای شخصیت و بدنت ارزش قائل شو نکن این کارو شاد باش،این دشمنت رو غمگین میکنه
artemis4444 عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 36298 چرا باید خودتو توی لجن بکنی بخاطر ی ادم بی لیاقت؟ اتفاقا اصالت داشته باش و از رابطه باهاش بزن کنار ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چیبس_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 اگر همسرت و میگی منم دیگه دوسش ندارم اما هیچ راهی ندارم حالمو از زندگی بهم زده با ۲۰ سال سن فقط میخوام بمیرم خسته شدم پیر شدم دیگه نمیکشم بخدا😭😭😭 همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
چیبس_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 خیانت میکنه بهت؟؟ کاش خیانت میکرد کاری میکنه از خیانت بدترع همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
چیبس_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 با شوهرم یک سال مثل همخونه زندگی کردم ،ولی هرگز به خیانت فکر نکردم،برای شخصیت و بدنت ارزش قائل شو نک ... چطور تونستی باهاش زندگی کنی میخوام جداشم نمیتونم خیلی وقته دیگ دوستش ندارم دیگ نمیتونم تحملش کنم😭😭😭😭 همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
ملکه_کک_طماع عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 1476 چطور تونستی باهاش زندگی کنی میخوام جداشم نمیتونم خیلی وقته دیگ دوستش ندارم دیگ نمیتونم تحملش کنم😭😭 ... چرا چیکار کرده مگ؟ شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩🦯
چیبس_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1837 چرا باید خودتو توی لجن بکنی بخاطر ی ادم بی لیاقت؟ اتفاقا اصالت داشته باش و از رابطه باهاش بزن کنار&n ... دوست دارم طلاق بگیرم خودمو ازین زندگی راحت کنم حالم از خودم بهم میخوره ک ب این جواب بله دادم زندگیم سیاه کرده یکساله یک روز خوش ت زندگیم ندیدم همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
red_lemon عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 631 حیوونا خیانت نمیکنن توام نکن برو مشاوره یا اصن طلاق بگیر الان بری با یه مرد دیگه فقط باهات حال میکنه بدون اینکه ارزشی داشته باشی براش در واقع به خودت خیانت کردی
فرزندارشدبهار عضویت: 1397/11/15 تعداد پست: 232 حالمو از زندگی بهم زده با ۲۰ سال سن فقط میخوام بمیرم خسته شدم پیر شدم دیگه نمیکشم بخدا😭😭😭 دور از جونت من ۲۵سالمه دو تا بچه هم دارم خیانت نمیکنه اما نه محبت داره نه توجه نه هیچی حتی حرف هم نمیزنه دل آدم میترکه
میگن_ک_جذابم_8 عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 3662 کاش خیانت میکرد کاری میکنه از خیانت بدترع از خیانت بدتر چی میتونه برا آدم باشه