2777
2789
عنوان

مار نگهبان گنج رو دیدم امروز😶😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون رفتن به همه اهالی روستاگفتن😕اوناهم اومدن دیدن محوشده نیست  گنجونه بود و طلسم و طلسمم ب ...

چه جاااالب

من خیلی اعتقاد ب گنج اینا دارم

ولی همش میترسم

همش میگم کاش رفته بودم شاید واقعا گنجی گیرم میومد

ولی یطرف باز میگم شاید اصلا توهم زدم چیزی نبوده

باز میگم شایدم اگ‌میرفتم ماره میخورد منو😂

جدی میگی؟؟؟ وای چه ترسناااک مور مورم شد

بخدا 

خیلی باغه نحس بود 

آخرشم تک تک وارثا به جون هم افتادن 

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

چه جاااالب من خیلی اعتقاد ب گنج اینا دارم ولی همش میترسم همش میگم کاش رفته بودم شاید واقعا گنجی گ ...

من خیلی از اطرافیانم شنیدم اما هرکدوم یجوری ب باد دادنش😂😂

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
کاش دقیق تر می گفتی خیلی کنجکاو شدم چطور غیب میشد جلو چششون😐

مجبور بودن اون عمق رو با بیل و کلنگ بکنن وگرنه همسایه های اطراف میفهمیدن به پلیس خبر میدادن اینا چندین بار رسیدن به گنج 

مثلا پتک و بیل میخوره به چیزی یک صندوق بزرگ بوده (حدودا 2در3یا 2در2)بعد اونا تا میخواستن بکشنش بالا یا کلا خاک هارو بزنن کنار و بیارنش بیرون روش پر حشره میشده حشره ها هم تا میرفتن کنار دیگه هیچی جز خاک نیودع

یک دعا نویس میارن میگه طلسم جابهجایی داره من نمیتونم باطلش کنم

یکی از جمجه هایی که پیدا میکنن اونجا باخط میخی کوفی چیزی روش نوشته بوده که نمیفهمن یعنی چی

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

تهش چیشد؟

هیچی کل باغ رو دیه قتل دادن هرکی هم دنبال گنج رفت بدبخت شد توی باغ یک سوییت بود هرکس اونجا زندگی کرد زیر 6ماه مرد 

توی خواب با سکته قلبی