سلام دوستان این و برای کسایی مینویسم که این مشکل و دارن و منمتوجه میشم جه زجری میکشن و هیچکس درکشون نمیکنه...
من خودم روزها وقت گذاشتم ولی مطلب به درد بخوری که از این کابوس نجاتم بده پیدا نکردم امیدوارم به دردتون بخوره.
هیچ ارتباطی به بیماری روانی و اسکیزوفرنی و....نداره من زندگیم از هم پاشید بخاطر این صداها یک سال دکتر رفتم و چند ماه پیش مشاور هیچکس باورم نمی کرد تا اینکه دوربین گذاشتم تو خونه و فیلم گرفتم سیاهی ای که از جلوی دوربین رد میشد و دوربین سیاه سفید میشد و هنگ میکرد اما بازهم اطرافیان میگفتن بخاطر ایراد دوربینه ولی خانم مشاوری که پیشش میرفتم محکم پام وایساد و گفت مشخصه که یه چیزی.... و گفت تو سلامتی و دارو هایی که بخاطر خانواده میخوردم و قطع کرد.
این صداها ماورایی هستش من چند سال میشنیدم اوایل فکر میکردم با خودم و ذهنم حرف میزنم ولی بعد کم کم متوجه شدم اینجوری نیست... دیگه صداها کمکم واضح تر شد.انگار کسی کنار گوشم اسمم و صدا میزد.بعد از داخل حمام یا هر جای دیگه بعدم بهم حضورشون و فیزیکی با جا به جا شدن وسایل حتی دزدیدن اونا نشون دادن...جالبیش اینجاست چند بار بهم در مورد اطرافیان چیزایی گفتن که واقعیت داشت...الانم بعد چند سال گاهی میبینمشون مثل سایه و سیاهی اما دیگه عادی شدن برام.اینم بگم من خیلی مذهبی نیستم و نبودم...
بچه ها لطفا به هیچ وجه بابت این مسئله به دعا نویس و.. مراجعه نکنید.فقط و فقط دعا و قران و نماز بر عکس چیزایی که به ما گفتن اونا با بسم ا... دور نمیشن و به شما هم وانمود میکنن که قران و...فایده نداره اما من از عصبانیت و فحاشی هاشون متوجه شدم که اثر داره مخصوصا سوره یاسین... و نکته بعدی اینکه به هیچ وجه ازشون نترسید و توکلتون به خدا باشه اونا هم مثل ماها دین و مذهب دارن که اونایی که این کارو میکنن شیاطینشون هستن ... عزیزانی که داخل خانوادشون الکی و بیخودی دعواست حالا با همسر یا حتی پدرو مادر.. گاهی دو طرف خیلی عجیب با بهانه های مسخره درگیر میشن و کار به جدایی میرسه... دقیقا مشکل اینجاست.
ممکنه سحر دلیل اومدن اونا به زندگیمون باشه اما راه درست کردنش فقط خدا و اهل بیت و قران هست