2777
2789
عنوان

مامانه ته دیگ مذهب🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 26 بازدید | 35 پست
اره  بهشون بگین نهج البلاغه بخونه و برای معاشرت با اطرافیان از روشهای علی علیه السلام الگو بگی ...

والا معاشرتشم منو کشته به بی حجابا فحش میده قربون با حجابا میره و باشون اوکی میشه نمیدونین چه بدبدختی کشیدیم سر اینکه مستاجر بیاد برامون هر کیو میدید میگف نه این نه این لباسش کوتاه اون موهاش بیرونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا معاشرتشم منو کشته به بی حجابا فحش میده قربون با حجابا میره و باشون اوکی میشه نمیدونین چه بدبدخت ...

اخلاص نداره 

حالات انسانهای با تقوا توی رفتارشون نیس 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

حق با مادرتونه

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

انسان اگر انسان باشه اول از همه انسانیت سرش میشه حق زندگی سرش میشه بعد دین و مذهب و سنت

انسان مذهبی باید جذابیت توی رفتارش باشه تا اطرافیان جذبش بشن 

نه پر حرفی بکنه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
والا معاشرتشم منو کشته به بی حجابا فحش میده قربون با حجابا میره و باشون اوکی میشه نمیدونین چه بدبدخت ...

اگر مامانت با مهربونیت و خوش اخلاقی بهتون می‌گفت حتما قبول میکردین

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

چقدر بده درک میکنم خصوصا تو دنیای الان که خیلی چیزا عادی شده نمیگم حالا آدم بی بند وبار باشه ولی خب در این حکم خسته کنندست چند سالته مگه؟ نمیشه مستقل بشی؟ یعنی دانشگاهی سرکاری؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

اگر مامانت با مهربونیت و خوش اخلاقی بهتون می‌گفت حتما قبول میکردین

ببین الان دیگه زمانی نیست که با چارتا جونم و قربونم رفتن ژرف خر بشه حرف گوش کنه جوان الان دنبال دلیل و منطقشه دنبال اینکه که این حرف این سنت از کجا اومد باعث چی میشه اصا نه اینکه تا چادر سرت کردی وای فدات شم عزیزمم و چقد بهت میاد و فلان تا سر نمیکنی چپ چپ نگا کردن 

چقدر بده درک میکنم خصوصا تو دنیای الان که خیلی چیزا عادی شده نمیگم حالا آدم بی بند وبار باشه ولی خب ...

۱۸ هنوز کنکور ندادم  دانشگاه که از مهر میشه اما کجا بیارم نمیدونم سر کارم خودم خیلی دوس دارم برم مستقل بشم اما زیاد راضی نیستن میگن هر چقد میخای خودمون میدیم

۱۸ هنوز کنکور ندادم  دانشگاه که از مهر میشه اما کجا بیارم نمیدونم سر کارم خودم خیلی دوس دارم بر ...

ولی بخون برو راه دور که نتونن کنترل کنن بالاخره تو هم بزرگ شدی خوب وبد تشخیص میدی 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ولی بخون برو راه دور که نتونن کنترل کنن بالاخره تو هم بزرگ شدی خوب وبد تشخیص میدی 

ببین من اصا دنبال اینجور چیزا هم نبودم که بگیم چیزی ازم دیدن اعتمادشونو از دست دادن... بابامم همیشه به مامانم میگه افرا دختر عاقلیه ولی این اعتقادات..... مامانم حتی راه دورم به من ترکشش میخوره من ک میدونمممم 

ببین من اصا دنبال اینجور چیزا هم نبودم که بگیم چیزی ازم دیدن اعتمادشونو از دست دادن... بابامم همیشه ...

بازم نمیتونه اون حساسیت‌ رو نشون بده مشخصه دختر عاقلی هستی هر چیز افراطی خوب نیس حق داری 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

بازم نمیتونه اون حساسیت‌ رو نشون بده مشخصه دختر عاقلی هستی هر چیز افراطی خوب نیس حق داری 

ببین من کلا ادمیم که با کسایی که تو هر چیزی هر چیزی افراط داشته باشن رابطمو قطع میکنم چون این موضوع ندیدن چیزی بجز خوبیش یا بدیش خیلی چیپه ولی این یکین مامانمه هر سری که این رفتارا رو از خودش نشون میده من قشنگ خورد میشم حس میکنم دختر... که اینجوری حرف میزنه