2777
2789
عنوان

امرور بگم چ قیومتی ب پا شد...نصیب هیچکس نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4235 بازدید | 246 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان چشمات داره برق میزنه؟😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

مادرشوهرم تو وویس داشت بر علیه من با خواهر ش صحبت میکرد و من نفرین کرده بود...وااای اصلا تمام بدنم داغ شده بود و تپش قلب شدید..ک این زن چقدددد شیطان صفته..چقد جلوی روی من خوب بوذ.این حرفش نتونستم هضم کنم ک نفرینم کرده بود و برعلیه من حرف زده بود

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بگو بگو منم تازه یه قیامت گذروندم😂

وای یبار من به یکی زنگ زدم بحث داغ خانوادگی حالا از ما پنهان میکردن. به خیال خودش گوشی قطع کرد. ولی قطع نشده بود  منم قشنگ همه حرفها گوش دادم چخبرا بود ما بیخبر😂😂

من تو را با خون دل از یـــاد بردم، لـطف کن هرکجا چشمــت ب من افتاد، کــــج کن راه را. "
بعد هشت سال مچ مادرشوهرم رو شد... اونم تو وویس ک اشتباهی برای خواهرش میخاست بفرسته برای من فرستاده ب ...

عجب😯

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲