دیشب با مادر شوهرم بخاطر شلوغی کاری بچه ها حرف میزدیم.مادر شوهرم از اونا ک خودش فرشته نشون میده.تو خونش میره یرات میزاره برمیداره .نمیزاره دست ب سیاه و سفید بزنی..احترام نگه میداره بخصوص تو جمع خانوادگی خودشون...درسته من رابطه خیلی خوبی باهاشون ندارم ولی خودم نگه میدارم بخاطر شوهرم.باورتون میشه ی چند ماهیه ارتباطم باهاش خوب شده بود..قبلا مدام قهر بودم ولی الان خوب شدم..شوهرم هم کلا رفتارش نسبت ب گرشته بهتر شده بود..تا امروز ی وویس دیدم ک انگار ی زبزله هشت ریشتری تو وجودم افتاد و حالم کلا دگرگون کرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همین ک ب گوشش برسه..تمومه..سیاست بازی دراورذم.میخام دستش زیر سنگ من باشه کولی بازی درنیارم.چوت میدو ...
همسر من باش
همیشه میگه مادرم چی بگم چکار کنم نمیتونم از مادرم دل بکنم تو بیخیال شو
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه