2777
2789
عنوان

امرور بگم چ قیومتی ب پا شد...نصیب هیچکس نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4235 بازدید | 246 پست
شوهرم از طرف بچه ها کمک نیست..من ی وقت احتیاج ب بیرون بشدت دارم بخصوص وقتی تو فشار عصبی هستم.نتونستم ...

اره ادم واقعا نیاز داره ب دور از دغدغه ها مسئولیت ها گاهی فقط برا خودش باشه‌.اگ پسرت خیلی اذیت نداره ببرش ولی برو بزار حال وهوات عوض بسه

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️
اره ادم واقعا نیاز داره ب دور از دغدغه ها مسئولیت ها گاهی فقط برا خودش باشه‌.اگ پسرت خیلی اذیت نداره ...

بشدت شلوغ و سر بهواست اصلا نمیشه باهاش جای رفت ریسک نمی کنم.همین شیطنت این یاعث شد خونه بند بشم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بشدت شلوغ و سر بهواست اصلا نمیشه باهاش جای رفت ریسک نمی کنم.همین شیطنت این یاعث شد خونه بند بشم

🥲🥲🥲

لطفن بهم نگیدتازه وارد😉😉چون کاربری اصلیم معلق 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫و اینکه خیلی وقته نی نی سایتی هستم😊☺️☺️

منم مادرشوهرم بخاطر طرفداری از عروسش که ۱۵سال ازم بزرگتره جلو مامانم وزنداییم وشوهرم میزد به سینش ونفرینم می‌کرد که همسرم ومامانم وزنداییم جوابشو دادن الان خبر رسیده رماتیسم داره پول دکتر نداره 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

همین ک ب گوشش برسه..تمومه..سیاست بازی دراورذم.میخام دستش زیر سنگ من باشه کولی بازی درنیارم.‌چوت میدو ...

همسر من باش 

همیشه میگه مادرم چی بگم چکار کنم نمیتونم از مادرم دل بکنم تو بیخیال شو

من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی  دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم ‌پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه  

میگم

یه زیر پوستی براشوهرت خط و نشون بکش

یه روزی ازش بپرس تو که به خاطر پیام از خواهرم شکایت کردی نتیجش چی شد؟

:)

بزار ببینه میتونی و نکردی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
میگم یه زیر پوستی براشوهرت خط و نشون بکش یه روزی ازش بپرس تو که به خاطر پیام از خواهرم شکایت کردی ...

بهش گفتم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...