2777
2789
عنوان

فردا امتحان ریاضی دارم نهم هیچی نخوندم 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرخون کلاس خودشو چس میکنه یه گوشو برگشم جوری میگیره هیچ کس نبینه بعد میگه عزیزم میومدی مینوشتی 

گلم حق داره

قضاوتش نکن

اونم زحمت کشیده وقت گذاشته موقعی ک خسته بوده موقه ای ک دلش گردش و تفریح میخواسته بیرون رفتن میخواسته نشسته درس خونده

حالا فک کن یکی بیاد بهش بگه ثمره ی کارتو ب همین راحتی بده منم استفاده کنم!! چ حسی میگیره؟؟! حس مورد سو استفاده قرار گرفتن! خودتو بذار جای اون

ایشون وظیفه ای نداره ک ب بقیه برسونه جوابارو

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
دختر منم نهمه پدرش دراومد از دیروز داره ریاضی میخونه اشکش دراومد ولی تلاششو میکنه بهش گفتم فشار نیار ...

از دیروز ؟ 

تازه میخوام الان شروع کنم 

بابا تقصیر ما چیه 

نهایت بیان بگن 

ثابت کن این دیگ حلیمه‌ 

وقتی کلا سطحش‌ با کتاب فرق داره چه فایده بخونی یا نخونی 

🍂𝒯𝒽𝑒 𝒶𝓇𝒸𝒽𝒾𝓉𝑒𝒸𝓉 𝑜𝒻 𝒽𝒾𝓈 𝑜𝓌𝓃 𝒹𝑒𝓈𝓉𝒾𝓃𝓎

به خدا حداقل یا فضایی از مجازی برو که یه چیزی یاد بگیری اینده به دردت بخوره  حالا چه رشته ای م ...

انسانی 

آره میرم کلاس ریاضی بعدا

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
جل الخالق!  چقد مدرسه ها نسبت ب همین چن سال قبل عوض شدننننننننن!!!! راس میگیدک پول میدین ب مدی ...

ب خدا باور کن 

تازه نزدیک ۱ تومن میگیره 

خب بستگی به مدرسه ای که میخواد بره هم داره ، مثلا یه مدرسه ی روستا خیلی کم هم قبول میکنه . ولی من پی ...

عزیزم یه سوال.

من خودم تیزهوشانم..

ولی میگم با پول میشه رفتت؟

من خیلی تلاشش کردمم واقعا اگه با پول میشه رفت حق ما خورده میشهه

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

یعنی چی هیچی نخوندین؟ اصلا بچه های این دوره رو نمی‌فهمم  گوشی به دست تو فضای مجازی غرق بعد هی ...

از بس فضولیم میخوایم از همه چی سر در بیاریم😂

انشاالله موفق باشه.دخترمنم خیلی خوندتوکل برخدا

زنده باشی عزیزم ،همچنین گل دختر شما موفق باشه

الهی همه ی دانش آموزا نتیجه خوبی از تلاشهاشون بگیرن

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

یعنی چی هیچی نخوندین؟ اصلا بچه های این دوره رو نمی‌فهمم  گوشی به دست تو فضای مجازی غرق بعد هی ...

آقا یعنی چه که همش روی بچه های این دوره گیر میزارید ؟ همینایم که داریم دکتر و مهندسای جامعه رو میسازیم و جامعه رو پیشرفت میدیم . همه رو که نمیشه با یک دید ، دید . اون دوره هم بچه های درس نخون بوده مثل الان . هیچی عوض نشده . خیلی ها هم با گوشی درس میخونند . 

جامعه هنوز نخبه ها و خرخون های خودش را داره و بیشتر از قبل 

از دیروز ؟  تازه میخوام الان شروع کنم  بابا تقصیر ما چیه  نهایت بیان بگن  ثا ...

بازازشماخوب بوده سؤالای علوم مدرسه دخترم اشتباه شده بوداستانی چاپ کردن به جای کشوری دوباره باید امتحان بدند🤦

خدا کمکتون کنه این چه وضعیه سه سال باید استرس بکشید اونم تواوج بلوغ که آدم با خودشم درگیره

آره واقعا خیلی درسا سخته