2777
2789
عنوان

فردا امتحان ریاضی دارم نهم هیچی نخوندم 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 3720 بازدید | 139 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترمن میخواد بره تجربی معدل ۱۹به بالامیخواند.ترم اول ۱۹٫۴۳بودخداکنه این ترمم خوب بشه معدلش

خب بستگی به مدرسه ای که میخواد بره هم داره ، مثلا یه مدرسه ی روستا خیلی کم هم قبول میکنه . ولی من پیشنهاد من به شما اینه که مدرسه براتون اولویت باشه که یا تیزهوشان بره یا غیردولتی و اگر نشد نمونه دولتی رشته تجربی رقابت خیلی زیاده و نوع مدرسه ی دانش آموز میتونه براش رتبه ساز باشه .  من پارسال معدلم ۲۰ شد ولی دوستام خیلی کمتر شده بودن تجربی رو آورده بودن نگران نباشید 

یکیو گیر بیار بهش یه مقدار بده  گوشی که‌ میتونی ببری‌ بفرس واسه اون اون جواب بده  حالا د ...

یاخدا.خداروشکرمن معلم ابتدایی هستم و بچه هااز این کارانمیکنند😂

آقا این همه مثل سگ خوندیم به هیچ دردمون نخورد . اصلا امتحان تیزهوشان هم ربطی به کتابای درسی نهم نداش ...

افرین دمت گرم حق حق 

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

یعنی چی هیچی نخوندین؟

اصلا بچه های این دوره رو نمی‌فهمم 

گوشی به دست تو فضای مجازی غرق بعد هیچی درش

من پسرم خیلی تو ریاضی گیر است ولی من انقدر باهاش کار کردم 

انشالله نمره وش خوب میشه 

خودم هم خیلی درس خون بودم

فوق لیسانس فیزیک هستم 

دختر منم نهمه خوب بشین بخون

دختر منم نهمه پدرش دراومد از دیروز داره ریاضی میخونه اشکش دراومد ولی تلاششو میکنه بهش گفتم فشار نیار زیاد بخودت میخواد تا صبح بیدار بمونه

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

یکیو گیر بیار بهش یه مقدار بده  گوشی که‌ میتونی ببری‌ بفرس واسه اون اون جواب بده  حالا د ...

ب خدا همه از من بدترن 😂

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙