2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم مثل آدم حرف بزنم😭

182 بازدید | 13 پست

موقعی که میخوام تو جمع غریبه حرف بزنم تپش قلب میگیرم و داغ میشم دستام یخ میزنه و میخام گریه کنم صدام میلرزه 

یادمه وقتی هم مدرسه میرفتم موقع انشا خوندن اینجوری بودم نفسم میگرفت تا جلوی بچه ها انشامو بخونم 

الانم میخوام با یه شخصی که باهاش رودربایستی دارم حرف بزنم چشمم بهش میوفته از استرس تپش قلب میگیرم میترسم نتونم حرف بزنم مثل همیشه تپق بزنم 😭😭😭😭 چیکار کنم موقع حرف زدن اینجوری نشم

خخخ عین منی 

البته عین ۵/۶سال قبل من

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شدی الان؟ چیکار کردی؟ من حرفام یادم میره از استرس گوشام دیگه هیچی نمیشنوه 

اره الان یجوریم توی جمع بهم میگن کمتر حرف بزن 😂🤣

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خودت خوب شدی یا کار خاصی کردی

نه یکی از دوستام باهام کار کرد با روش خودش 

میشه بگی چرا روشی 

خب صحبت کردنه روشش ب روش خاص وقت میخاد

با تمرین و تکرا درست میشه. خیلی تنرینها میشه انجام داد.

مثلا یه مطلب کوچیک آماده کن جلوی آینه اجرا کن و حرف بزن.

یا چنتا عروسک بچین براشون صحبت بکن.

تمرین تمرکز انجام بده. مثلا تتفس عمیق و آرام بکش و همزمان لبخند هم بزن. دو سه بار در روز، و هربار سه چهار دقیقه.

با تمرین و تکرا درست میشه. خیلی تنرینها میشه انجام داد. مثلا یه مطلب کوچیک آماده کن جلوی آینه اجرا ...

خیلی ممنون عزیزم امتحان میکنم

واقعا اذیتم حتی دوست ندارم دانشگاه برم به خاطر اینکه کنفرانس بخوام بدم سکته میکنم