2777
2789
عنوان

همه دوستام ازدواج کردن 🚶🏼‍♀️

195 بازدید | 47 پست

۲۴ سالمه همه دوستام ازدواج کردن بعضیاشون حتی بچه دارن براشون خوشحالم اما وقتی فکر میکنم من نتونستم خانواده داشته باشم برای خودم ناراحت میشم همین دیروز دوستمو دیدم گفت سه ماه دیگه عروسیشه شوهرشو هم خیلی خیلی دوست داشت 

++

من خودم یه بار ازدواج کردم بعد طلاق گرفتم که همسرم طلاقم داد بعد طلاق با یه پسری اشنا شدم که نزدیک دوساله باهمیم و خیلی دوسش دارم اما میگه من قصد ازدواج با هیچکس رو ندارم چون باید خرج خانواده و پدر مریضم و خونه رو بدم و نمیتونم بیام خرج دیگه ای رو بدم و اگه ناراحتی برو من کلی خواستگار دارم که خوبن ولی قلبم پیش همین پسرست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمون میشی بایکی از خواستگارات ازدواج کن

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

دیوونه ای موندی پای این پسر 

وقتی میگه برو یعنی دوستت نداره

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

از خواستگارای دیگت انتخاب کن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب اگه خواستگار داری که باید خوشحال باشی دیگه، اگه خوبن جواب مثبت بده بهشون

منو بگو که با اینکه شرایطم خوبه خواستگار هیچی ندارمم

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

اگه قصدش ازدواج نیست به چه دردی میخوره پس؟

تو میخای ازدواج کنی و خانواده تشکیل بدی مثل دوستات، پس این پسره رو ول کن برو در مورد خواستگارات فک کن 

برا حاجت دلم یدونه صَلوات میفرستی؟😔💛