2777
2789

برداشت بالینی : ارائه نشده ماکروسکوپی : نمونه دریافتی در فرمالین از چند تکه بافت سفید مایل به خاکستری تشکیل شده است .  در مجموع 4 x 2.5 x 2 سانتی متر خلاصه بلوک: M / 3 E: 100% مقاطع میکروسکوپی نئوپلاسمی متشکل از سلول های یک شکل گرد تا بیضی شکل با کروماتین خالدار کاذب اطراف عروقی، اپاندیمی واقعی را نشان می دهد (فعالیت های اپاندیمی واقعی و نواحی درخشان نوری هستند،  0/10 HPF) یا نکروز شناسایی شده است.  تشخیص: برچسب "تومور مغزی، بطن چهارم"، برداشتن: کد ICD: -اپندیموما (درجه 2 WHO)، لطفا نظر را ببینید.  نظر: -مطالعه مولکولی/IHC، در صورت اندیکاسیون بالینی، برای زیرطبقه بندی تومور و پیش آگهی مرتبط بر اساس CNSS سازمان بهداشت جهانی توصیه می شود (اپاندیموم های داخل جمجمه دارای پیش آگهی متغیر هستند اما در کل بدتر از اپندیموم های نخاعی هستند- C71.9، M 9391/3

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.