2777
2789

سن شد35  نگین ازدواج چیه اونم ی مرحلس نیازه

یا تو سایت ادم حوا ثبت نام کن من کالا نیستم خودمو بذارم عرضه یکی بگیره دلم ازدواج خوب با عشق میخاس ک خدا نداد واقعا خدا نامهربونه

تپاله برقی ی دراوردیه ی گربه داشتم خیلی شل ول بود بهش گفتم ای تپاله ...تپاله برقی خخخخ

آخ بمیرم برا دلت

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نیازه قبول ولی وقتی نشده، نشده دیگه

تا یه جایی برای یه چیزی تلاش میکنن باقیشو ول میکنن

انقدر کار هست که تا قبل ۵۰ انجام بدی 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب نیازه قبول ولی وقتی نشده، نشده دیگهتا یه جایی برای یه چیزی تلاش میکنن باقیشو ول میکننانقدر کار هس ...

وای نگو چه بد و رک ناامیدش کردی

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزیزم تاپیک دیدن طملب خود درخواب رو توتاپیک هام بخون واجراکن..وحتما اگه ادمی تو خواب دیدی وواقعی اومد تحقیق کن حتما برای هرموضوعی نه فقط ازدواج.خبرشو بهم بده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خب نیازه قبول ولی وقتی نشده، نشده دیگهتا یه جایی برای یه چیزی تلاش میکنن باقیشو ول میکننانقدر کار هس ...

یه بار سن ازدواج شما رو پرسیده بودم چون از خاطراتت تعریف کرده بودی که فامیل دیده تون و اینا اگه اشتباه نکنم.

مگه شما خودت هم نزدیک همین سن نبود 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

درکت میکنم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍