2777
2789

اول اینک ما نامزد نکردیم دوستیم ولی قصدمون جدیه 

خانواده ها در جریانن مامانامون همو تا حالا ندیدن ولی میدونن قضیه مارو مامانمم خیلی دوسش داره نامزدمو 

امروز گف ماشین خراب شده اومدم درست کنم از ساعت ۱۱ تا هشت اینای شب ساعت هست بود میگفت خستم گرمه کلافم کارم تموم شد دارم میرم پیش امیر رفیقش منم گفتم باشه عزیزم بد دیگ صحبت نکردیم ب درسم رسیدم  

تا مادرش زنگ زد بهم ساعت ده اینا 

گفت ابولفضل با شماس گفتم نه 

گفت من مریض بودم قرار بود بیاد منو ببره دکتر 

گفتم نمیدونم جواب منو میداد تا ی ساعت اینا پیش بدش صحبت نکردیم 

گفت یعنی جواب منو نمیده با تیکه بدش گریه کرد گف بمیرمم مهم نیست و از این حرفا بد گوشیو روم قطع کرد نزاشت من صحبت کنم حالت طلب کارانه 

انگار پسرشونو دزدیدم 

چرا اونجوری کرد مادرش!؟خواهرشم ک کلاس هستم نهم ایناس داشت از اون ور بلند بلند ب مامانه خط میداد صداش میومد 

مامانم میگ تقصیر خودته نرفته خودتو بی ارزش کردی

چقد حالم از مسره بهم خورد 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که دوستته نامزد خطابش نکن بنظرم موقعی میتونی بهش اعتماد کنی که بیاد خواستگاریت  وگرنه اکث ...

بخاطر شرایط اینجا کفتم نامزد چون اگ ی چیز دیگ میگفتم تعلیق میشدم 

نیازی ب این نوع نصیحتم ندارم 

خوشحال میشم شمام فقط راجب موضموعی ک کمک‌خواستم کمکم کنید 💔