2777
2789
عنوان

جداشم ازش؟اخه دوسش دارم 💔

66 بازدید | 15 پست

اول اینک ما نامزد نکردیم دوستیم ولی قصدمون جدیه 

خانواده ها در جریانن مامانامون همو تا حالا ندیدن ولی میدونن قضیه مارو مامانمم خیلی دوسش داره نامزدمو 

امروز گف ماشین خراب شده اومدم درست کنم از ساعت ۱۱ تا هشت اینای شب ساعت هست بود میگفت خستم گرمه کلافم کارم تموم شد دارم میرم پیش امیر رفیقش منم گفتم باشه عزیزم بد دیگ صحبت نکردیم ب درسم رسیدم  

تا مادرش زنگ زد بهم ساعت ده اینا 

گفت ابولفضل با شماس گفتم نه 

گفت من مریض بودم قرار بود بیاد منو ببره دکتر 

گفتم نمیدونم جواب منو میداد تا ی ساعت اینا پیش بدش صحبت نکردیم 

گفت یعنی جواب منو نمیده با تیکه بدش گریه کرد گف بمیرمم مهم نیست و از این حرفا بد گوشیو روم قطع کرد نزاشت من صحبت کنم حالت طلب کارانه 

انگار پسرشونو دزدیدم 

چرا اونجوری کرد مادرش!؟خواهرشم ک کلاس هستم نهم ایناس داشت از اون ور بلند بلند ب مامانه خط میداد صداش میومد 

مامانم میگ تقصیر خودته نرفته خودتو بی ارزش کردی

عزیزم طبق خیزی که گفته مریض بوده شاید حوصله نداشته بعدم گفته جواب نمیداده برگشتی گفتس تا یه ساعت پیش جواب منو میداده یجوریه خوب....

شایدم نامزدت با مادرش حرفش شده تو نمیدونستی...

واسه این اتفاق میخوای جداشی؟

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

جایی که خانواده‌اش دوست نداشته باشن، آینده‌ای نداری خودتو کوچیک نکن و بنظرم بهش روراست بگو خانوادت از من خوششون نمیاد( که شاید خودش بدونه و نگه بهت) و یکم فرصت جدایی بخواه. اگه پیش قدم شد، خونسرد رفتار کن و مغرور باش و بپیچونش. بزار برات تلاش کنه اگه نکرد ولش کن تنهایی راحت‌تره والا تا با آدم اشتباه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم طبق خیزی که گفته مریض بوده شاید حوصله نداشته بعدم گفته جواب نمیداده برگشتی گفتس تا یه ساعت پیش ...

اخه مادرش خیلی بد رفتار کرد 

مثل خود خواها 

شرایط جفتمونم مثل همه هر دو پدر مادرامون جدا شدن 

ولی مامان اون ازدواج مجدد کرده ک تو ی خونه نیستن فعلا 

خود نامزدم میگ از شوهرش پره سر من خالی میکنه 

نمیدونم چی کنم 

هر کاری داره ب نامزد من میگه 

ب شوهرش نمیگه حس میکنم حسادت میکنه مادرش 

بدا برام مشکل نشه تو زندگی!؟با سنگ ننداز تو خاستگاری !

میترسم ولی دوسشم دارم

الان مثلا حالش بد شده بردتش دکتر شوهره نبرده نامزد من برده 

نمیگم چرا برده میترسم ازدواجم کردیم ادامه دار بشه  

نیمدونم چی‌کنم💔

جایی که خانواده‌اش دوست نداشته باشن، آینده‌ای نداری خودتو کوچیک نکن و بنظرم بهش روراست بگو خانوادت ا ...

اره برای امتحانم ک شده باید همچین کاری بکنم 

بگم جدا شیم خانوادت خوششون نمیاد ازمن 

جایی که خانواده‌اش دوست نداشته باشن، آینده‌ای نداری خودتو کوچیک نکن و بنظرم بهش روراست بگو خانوادت ا ...

البته مادرش هر سری پیت میزارم برام کامنت میزاره ماشالا و اینا 

دیشب این اتفاق افتادم ی پستم از خودم اینستا همون دیشب گزاشتم صلح دیدم لایک کرده کامنت گزاشته نمیدونم چی کنم 

البته مادرش پست ک  میزارم برام کامنت میزاره ماشالا و اینا 

دیشب این اتفاق افتاد بدش منم همون‌شب ی پستم از خودم اینستا  گزاشتم امروز صبح  دیدم لایک کرده کامنت گزاشته نمیدونم چی کنم 

الانم فشار ایناش مشکل داره بازم ابولفضل بردتش نه شوهرش 

موندم چیکار کنم 

اخه مادرش خیلی بد رفتار کرد  مثل خود خواها  شرایط جفتمونم مثل همه هر دو پدر مادرامون جدا ...

عزیزم با خودش صحبت کن شرایطتو بگو که اطلاع داشته باشه شرایطشو بشنو 

حس میکنم مادرشوهر مغروری داری چون یدونه پسر داره دوست داره کلا تو مشتش باشه و پسرش آدم مستقلیه....

هرگز خودتو خرد نکن ولی تکلیفتو از همین الا مشخص کن که چهارروز دیگه که وابسته تر شدی سخت تر میشه 

خانواده هارو وارد نکنید و دوتایی تصمیم بگیرین

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

عزیزم با خودش صحبت کن شرایطتو بگو که اطلاع داشته باشه شرایطشو بشنو  حس میکنم مادرشوهر مغروری د ...

نمیدونم چی کنم چیکار کنم چجوری کنم چی بگم 

رفتار مادرشو بهش گفتم همش عذر خواهی میکنه از طرف اون ب هر کیم میگم میگ جدا شو 

ولی اخه فک کنم دوسش دارم نمیدونم 

نمیدونم چی کنم چیکار کنم چجوری کنم چی بگم  رفتار مادرشو بهش گفتم همش عذر خواهی میکنه از طرف او ...

حرف،حرف،حرف بزنم بچه که نیستین تقی به توقی میخوره جدا شو تمومش کن بحث اینده و احساسه 

بشین حرف بزن 

مثلا معیار هاتو بگو 

بگو من احترام واسم خیلی مهمه و....

اره برای امتحانم ک شده باید همچین کاری بکنم  بگم جدا شیم خانوادت خوششون نمیاد ازمن

بنظرم با عصبانیت نگو و ازش بخواه که بگه تا دیروقت کجا بوده و چرا جواب مادرشو نداده. 

نمی‌دونم چندسالشه ولی ماهم یه پسر جوان داریم که هرازچندگاهی جواب نمیده و بدقولی می‌کنه . 

حتی به مادره هم بدون اینکه پسر بدونه زنگ بزن، حالشو بپرس شاید اینطور که فکر میکردیم نبوده باشه و مریض و ناراحت باشد 

بنظرم با عصبانیت نگو و ازش بخواه که بگه تا دیروقت کجا بوده و چرا جواب مادرشو نداده.  نمی‌دونم ...

عزیزم من میدونم کجا بوده و چرا جواب نداده 

خوشحال میشم فقط برای مشکلی ‌ک گفتم راهنماییم کنید 💔

اره برای امتحانم ک شده باید همچین کاری بکنم  بگم جدا شیم خانوادت خوششون نمیاد ازمن

بنظرم با عصبانیت نگو و ازش بخواه که بگه تا دیروقت کجا بوده و چرا جواب مادرشو نداده. 

نمی‌دونم چندسالشه ولی ماهم یه پسر جوان داریم که هرازچندگاهی جواب نمیده و بدقولی می‌کنه . 

حتی به مادره هم بدون اینکه پسر بدونه زنگ بزن، حالشو بپرس شاید اینطور که فکر میکردیم نبوده باشه و مریض و ناراحت باشد