2777
2789

جدی چرا خدا به اونی که حلاله و میخواد نمیده به اونی که زنا کرده یا اصلا حلال ولی نمیخواد میده که سقطش کنن؟؟؟ تاپیکای نی نی سایت دو دسته شدن یه عده دنبال سقط و پیچ قرص سایتوتک و یه‌عده دنبال ای وی اف و دارو و درمان! 

جدی چرا خدا به اونایی که میخوان نمیده ولی برعکسش خیلی راحت میده؟!

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی جنین شناسی خوندم فهمیدم خدا خیلی از حساب کتاب ما بالاتره 

هیچی نمیدونیم از زندگی هااینکه هرکس امتحانش یه چیزیه 

قراره مرتبه بالا به دست بیاری 

خدا بنده هایی که دوستشون داره رو امتحان میکنه 

دکتر کوچولو

یکی دنبال موی فر ، اون‌یکی اتو بدست دنبال صاف کردن مو 

یکی دنبال برنزه کردن ، یکی میخواد ب هر طریقی روشن بشه

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
چون خدا به این کارا کاری نداره. هرکی عواقب کار خودشو داره. اونایی هم که بچه دار نمیشن مشکل فیزیکی دا ...

مشکل فیزیکی؟ مگه افرینش هر انسان و هر موجود زنده ای بدست خدا و به امر خدا نیست؟؟ پس خدا بخواد با هر مشکل فیزیکی بچه بوجود میاد ولی نمیخواد نمیدونم چرا

نمی‌دونم حکمت خدارو من چی بگم که بعد چن سال دوا درمون ای وی افم مثبت شد دو تا جنین گذاشتن برام یکیش شد بچه یکیش شد توده مجبور شدم بچه سالمم که با بدبختی بدست آورده بودم نزدیک ماه پنج بودم سقط کردن بعدم چندین ماه بخاطر اون توده شیمی درمانی شدم بخدا نمیتونم دلیلش و بفهمم آخه کاش اصن از اول ای وی افم مثبت نمیشد اگه قرار بود این همه سختی بکشم بچم رفت پولم رفت زیباییم رفت سلامتیم رفت آبروم رفت و.....

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
از وقتی جنین شناسی خوندم فهمیدم خدا خیلی از حساب کتاب ما بالاتره  هیچی نمیدونیم از زندگی هااین ...

یه دوستی دارم شوهرش خیلی بد 

حالا دیگه وارد نمیشم با زنا هست و بچه هاش گرسنه و دست بزنو همه چی و خیلی بیشتر از این توضیحات

دوستم بچه چهارمو حامله شده 

برع سقط کنه گناهه؟؟ 

تازه فهمیده ۲۸ روزشه

مشکل فیزیکی؟ مگه افرینش هر انسان و هر موجود زنده ای بدست خدا و به امر خدا نیست؟؟ پس خدا بخواد با هر ...

عزیزم مشکلات فیزیکی یا ژنتیکی هستن یا اکتسابی. خدا نمیده اینارو. افرینش به دست خداست ولی درد و مرض و سلامت رو خدا نمیده. مثلا خدا به یه بچه ۴ ساله سرطان خون میده؟خیر. اینا مشکلات بدن هست

نمی‌دونم حکمت خدارو من چی بگم که بعد چن سال دوا درمون ای وی افم مثبت شد دو تا جنین گذاشتن برام یکیش ...

عزیزم بشدت واست ناراحت شدم ولی توروخدا سر سلامتیت ریسک نکن بچه دار نشدن یه درده ولی سرطان هزار درده میگن ای وی اف ضررش خیلی زیاده شما هم واسه همین چیزا اینجوری شدی ان شاالله دیگه مشکلی برات بوجود نیاره ولی دیگه دنبال ای وی اف نرو

عزیزم مشکلات فیزیکی یا ژنتیکی هستن یا اکتسابی. خدا نمیده اینارو. افرینش به دست خداست ولی درد و مرض و ...

اما من معتقدم هیچ چیز تو این دنیا بدون امر خدا به وجود نمیاد حتی همین بیماری ها..