2821
2789
عنوان

سرطان روده

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 37 پست
گلم مادر من گرید یک بود. سرطان زبان دااشت هشت ماه پیش عمل شد پرتو هم رفتیم حتی شیمی هم نشد جواب آزما ...

من مطمئنم یه روز میای و خبر سلامتی مادرتون رو به همه ما میدی.. من مطمئنم خدا داره نگاهتون میکنه.. قربون حکمتش برم... گاهی وقتا خیلی سخت آزمایش میکنه بنده هاشو.. ما رو هم سخت آزمایش کرد ..‌ با توضیحاتی که دادی  خطر برای مادرتون خداروشکر انشالا رفع شده باشه چون عمل کردن و همه چیزو خارج کردن براشون ..اگر کسی شرایط حاد باشه عمل نمیکنن اصلا..  همینکه عمل شده یعنی قابل درمانه ولی چون زبان جای حساسی هست شما رو علاوه بر خود بیماری نگران مادرتون کرده ولی عزیردلم کاملا حق داری.. از خدا براتون آرامش و سلامتی و خوشحالی خواستارم❤❤

من مطمئنم یه روز میای و خبر سلامتی مادرتون رو به همه ما میدی.. من مطمئنم خدا داره نگاهتون میکنه.. قر ...

توکل بخدا عزیزدلم.

دلم به همین دعاهای بقیه در حق مادرم خوشه. حال عمومیش خوب نیست نگرانم میترسم از آینده. خدا را قسم میدم به بزرگواریش هرکس در گیر این مشکلات هست خودش شفا بده. 

میگن برای مبارزه با سرطان باید کفش آهنی پوشید من کفش آهنیام هم پاره شدن. دیگه موقعش هست خدا خودش یک گوشه نظری نگاهمون کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مطمئنم یه روز میای و خبر سلامتی مادرتون رو به همه ما میدی.. من مطمئنم خدا داره نگاهتون میکنه.. قر ...

عزیزم میشه بهم بگی بعد عمل تو کدوم بخش بستری میشن؟ چن روز بسترین😭

عملشون چقد طول میکشه؟؟

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
عزیزم میشه بهم بگی بعد عمل تو کدوم بخش بستری میشن؟ چن روز بسترین😭 عملشون چقد طول میکشه؟؟

عزیرم بعد از عمل ۲ روز بخش مراقبت‌های  ویژه بود و این عمل حدود ۵ روز تا ۱ هفته معمولا بستری داره ولی گاهی وقتا بیشتر هم میشه تا شرایطشون نرمال بشه.. نگران نباشید

عزیزم میشه بهم بگی بعد عمل تو کدوم بخش بستری میشن؟ چن روز بسترین😭 عملشون چقد طول میکشه؟؟

معمولا بین ۳ تا ۵ ساعت و بسته به عملشون شاید هم بیشتر عمل طول میکشه برای ما حدود ۴ ساعت بود

عزیرم بعد از عمل ۲ روز بخش مراقبت‌های  ویژه بود و این عمل حدود ۵ روز تا ۱ هفته معمولا بستری دار ...

میشه واسه پدر منم دعا کنین دارم از غصه دیونه میشم

دعا کنین زودتر خوب بشه ما جز خدا کسیو نداریم😭😭😭

خدایا  درهمه ی سختی ها دلم فقط به تو گرمه، ته دلمو خالی نکن  
معمولا بین ۳ تا ۵ ساعت و بسته به عملشون شاید هم بیشتر عمل طول میکشه برای ما حدود ۴ ساعت بود

سلام عزیزم پدر منم روده شو عمل کرده الان زده به صفاق گفتن باید هایپک شه ؟ عملش سخته؟؟ میشه توقیح بدین؟ 

خوب میشن ؟ درمان داده این نوع سرطان ؟

دارم دیوونه میشم حالم بده میترسم خیلی 

نمیدونم گرید چنده و چطوره ؟ 

سلام عزیزم پدر منم روده شو عمل کرده الان زده به صفاق گفتن باید هایپک شه ؟ عملش سخته؟؟ میشه توقیح بدی ...

سلام عزیزم عمل هایپک درواقع یه نوع شیمی درمانی داخل شکم حساب میشه و برای درگیری های شکمی مورد استفاده قرار میگیره.. هر عملی سختی های خودش رو داره ولی هیلیا هایپک کردن چیزی نیست که کسی نتونه تحمل کنه یا خدای نکرده طوریش بشه.. درخصوص ریسک هاش حتما با جراحشون صحبت کنید.. پدرتون مگر شیمی درمانی شدن؟ چه مدت بعد عمل این مشکل براشون درست شد

سلام عزیزم پدر منم روده شو عمل کرده الان زده به صفاق گفتن باید هایپک شه ؟ عملش سخته؟؟ میشه توقیح بدی ...

تاوقتی که دکترا تصمیم به عمل میگیرن و یا دارو میدن برای شیمی درمانی یعنی امید به درمان هست.. پس لطفا اصلا نا امید نباشید اینکه گرید و استیج چند هستن باید پاتولوژیشون رو دید ولی به نظرم در این موارد کنکاش نکنید چون این چیزها فقط استرس به آدم وارد میکنه .. چون ما دکتر نیستیم و یه سری مطالب می‌خونیم که ممکنه درست نباشه و استرس پیدا می کنیم انشالا که عمل میکنن و بهترین نتیجه رو از درمانشون میگیرن نگران نباش عزیزم

سلام عزیزم عمل هایپک درواقع یه نوع شیمی درمانی داخل شکم حساب میشه و برای درگیری های شکمی مورد استفاد ...

خیلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین 

وقتی جراحی روده شدن دکتر گفت دیگه نیاز به شیمی درمانی نداره و اصلا دارو ندادن فقط تحت نظر بودن به فاصله هر سه ماه یهو درگیر شدن دوباره

تاوقتی که دکترا تصمیم به عمل میگیرن و یا دارو میدن برای شیمی درمانی یعنی امید به درمان هست.. پس لطفا ...

ممنون عزیزم بخاطر حرفهات واقعا حالمون بده یعنی شبا با استرس از خواب بیدار میشیم شب و روز نراریم دعا کنین برامون

ممنون عزیزم بخاطر حرفهات واقعا حالمون بده یعنی شبا با استرس از خواب بیدار میشیم شب و روز نراریم دعا ...

عزیزم درک میکنم شرایطتون رو.. انشالا خوب میشن.. حق دارید که نگران باشید و استرس داشته باشید... اتفاقا یه دختری هست توی اینستا اونم هایپک کرده البته شرایط اون خیلی بدتر بوده چون سرطان پایه اون رحم بوده که سرطان سخت تری بوده ولی چون چند جای دیگه درگیری داشته براش هایپک کردن و خداروشکر نتیجه گرفته.. من خیلیا رو دیدم با هایپک خوب شدن.. بازم خداروشکر که گزینه جراحی هستن.. انشالا که خوب میشن.. من فردا دارم میرم یه امامزاده توی شهرمون خیلی معجزات داره حتما براش دعا میکنم❤❤

خیلی ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین وقتی جراحی روده شدن دکتر گفت دیگه نیاز به شیمی درمانی نداره و ا ...

عزیزم چه مدت بعد عمل درگیر شدن.. ای کاش براشون شیمی درمانی میکردن حداقل خفیف..

عزیزم درک میکنم شرایطتون رو.. انشالا خوب میشن.. حق دارید که نگران باشید و استرس داشته باشید... اتفاق ...

ممنون عزیزم خیلی شرایط سختیه انشاءالله ما هم جواب بگیریم دکترش گفت تضمین نمیتونم بکنم دوباره عود نکنه کلا پدرم روحیه اشو باخته ناامیده خیلی 

ما هم استرس داریم اصلا حالشو میبینم اعصابم داغون میشه 

ممنون عزیزم دعا کن انشاءالله خدا با دعای شما به ما رحم کنه  

درد در ناحیه شکم و ناف و کم خونی

وای نمیدونم چرا همش فکر میکنم منم دارم شبا از فکرش خوابم نمیبره  چون گوارشم خوب نیست شکمم سنگینه کم خونم خیلی 

خیلی دردش زیاد بود خون درمدفوعم داشت 

فوبیام سرطان رودس 

داییم داشت عملش کردن ۳۰سال پیش الان خوبه ولی کیسه داره

به حکمتش دل بسپار(خدا)