2777
2789

جراتشو ندارم ببینم

😑

همون فیلم مریضه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت پرت خالصصصصصصصص. یعنی رابطه جنسی با هرچی که بگی رو توش نشون داد. اگه حساس هستی توصیه نمیشه. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
جراتشو ندارم ببینم 😑 همون فیلم مریضه؟

اره..منم خیلی تعریفشو شنیدم دلم میخواد ببینمش 

اونجوریم نیستم ک خیلی برم تو بهر یه فیلم و روم تاثیر بزاره ولی خب میخوام اطلاعات بدست بیارم

بدترین  فیلم قرن بیان شده من ندیدم فقط شنیدم طرف وسط رابطه سر زنه رو قطع میکنه یه بچه ب دنیا میاد همون لحظه  نوزاد رو چیز میکنه

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

اسم فیلمش چیه؟

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
اره..منم خیلی تعریفشو شنیدم دلم میخواد ببینمش  اونجوریم نیستم ک خیلی برم تو بهر یه فیلم و روم ...

اگه اونه ک نبین تعریف نداره 

ی فیلم منحرف و کثیفه ک شنیدنشم حال آدمو بد میکنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مگه موضوعش چیه؟وحشتناکه؟روح و جن داره؟

نه کثیفه

تجاوزه