2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم سالی چیه موضوش

سالو  درواقع ماجراش برمیگرده به دوره‌ی فاشیستای ایتالیا )فیلم ایتالی_فرانسویه) درباره‌ی عده‌ای مرد با نفوذ سیاسی و ثروتمنده که عده ای بچه رو میدزدن و بعد به یه مکان دیگه میبرن که اونجا عده ای داستان های جنسی تعریف میکنن و اون مردا هم بر اساس همون داستان ها به بچه ها تجاوز میکنن  ..یا کارهایی مثل مدفوع خواری و ... انجام میدن و در نهایت همه اون هارو به طرز فجیحی میکشن

البته این تعریفیه که من از دوستم شنیدم؛ اگر شما روحیه دیدن صحنه های کودک آزاری ندارید اصلا پیشنهاد نمیشه

در واقع من به واسطه رشته ام بیشتر سعی میکنم اینجور فیلمارو ببینم به درک بهتر کمک میکنه

من موندم چرا یکی باید همچین فیلمی بسازه اصلا چرا یکی باید یه سکانس درمورد تجاوز نوزاد تو ذهنش داشته ...

من پست شما رو از طریق سرچ پیدا کردم 

فقط خواستم بگم کارگردان روانی نبوده 

در واقع این فیلم همش نشونه ای از وضعیت بد کشور صربستانه

صحنه ت.جاوز به نوازد هم کنایه بوده از اینکه مادرا خوشحال میشن از اینکه ببینن بچشون روی پای خودشون وایستاده (مادره حین دیدن صحنه میخنده) 

امیدوارم سال دیگه هم همونجا باشم...اونم باشه🖤
من پست شما رو از طریق سرچ پیدا کردم فقط خواستم بگم کارگردان روانی نبوده در واقع این فیلم همش نشونه ا ...

نقد فیلم رو نخوندم و اطلاعی هم از کشور صربستان نددرم اما نشون دادن این صحنه و در اختیار گذاشتنشون جلوه قشنگی نداره مخصوصاً الان که کلی گرایش های من درآوردی داریم و مردم نزده می‌رقصن. و خوب حتما یه دلیلی وجود داره که این فیلم تو همه کشور ها ممنوع اعلام شده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اصلااااااا نبینید وحشتناکه ترسناک نیست ولی صحنه های خیلی غیر انسانی داره و به شدت روی روحیه تاثیر میذاره و خیلی هم دارک فیلم برداری شده صحنه های خشونت جنسی زیادی داره کلا تو دسته ی فیلمای آزاردهندس داستان اینهی بازیگرسابق فیلم های بزرگسال بهش ی فیلم پیشنهاد میشه و قبول میکنه بعد که میبینه چه موضوع غیر انسانی داره پشیمون میشه ولی تهیه کننده و عوامل فیلم برای اینکه مجبورش کنن بهش هورمون گاو وحشی تزریق میکنن یجا توی یتیم خونه به بچه تجاوز میکنه یجا به نوزاد تازه به دنیا اومده تجاوز میشه و مادرش خوشحال میشه یجا به ی زن فاحشه تجاوز میشه و میکشتش در آخر یجا نشون میده که خودشو برادرش دارن به دو نفر تجاوز میکنن که سرشون پوشیدس خودش به پسر بچش برادرشم به زنش بعد از اون صحنه اخر فیلم نشون میده که خودشو زنش و بچش بخاطر این بلایی که سرشون اومده حالشون بده و دیگه نمیخوان به زندگی ادامه بدن و درحالی که پیش هم خوابیدن خودکشی میکنن بعد نشون میده که کارگردانی که اول فیلم نشون داده شده با دستیاراش دارن ازشون فیلم برداری میکنن و به یکی از دستیاراش میگه برو شروع کن و درحالی که خودکشی کردن بهشون تجاوز میشه یعنی خودشونم جزوی از ی فیلم بودن

کلا نبینید جز قتل و تجاوز وحشیانه هیچی نداره و حتی اگر پنج دیقه از فیلم رو ببینید حالتون تا مدت ها بده به هیچ وجه نبینید این فیلمو واسه نگاهتون ارزش قائل باشید

تعریف سالو رو ام خیلی شنیدم میگن سالو کرینجه ولی یک فیلم صربستانی خشنه

فیلم سالو هم خشنه خیلی بدههههههه مثل همین چند تا شخصیتن یکی دوک و رئیس جهور و دو نفر دیگه که راس دولتن چند تا دختر و پسر نوجوون خوشگل رو میبرن ی منطقه و هر کی فرار کنه میکشنش چهار تا فاحشه پیر و معروف هم اوردن که واسشون خاطراتشون رو تعریف کنن و این افراد هم خاطرات اونارو روی این بچه ها پیاده میکردن مثل  لوا،ط و تجاوز وحشیانه و مدفوع خواری ادرار و مدفوع کردن رو بچه ها

شکنجه جسمی مثلا لای غذاشون میخ میریخن به زور مدفوع میدادن بخورن گروهی تجاوز میکردن و دراخر به طرز وحشیانه میکشتنشون پوست کلشونو میکندن زنده اتیششون میزدن و بدترین کارا خیلی فیلم سادیسمیه