2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

فک کن دوتا و سه تا میداشتی می خواستن جوابتو ندن .اتفاقا اونجوری از اولی یاد می گرفتن بدبختی چند تا میشد .ما که معلم بودیم و دیدیم کلاس ها که شلوغ میشه دیگه بچه آرومهای کلاس هم دم درمیارن و جواب میدن

متولد ۱۳۹۴

یه سال از خواهرم کوچکتره 😃اونم همینطوره حاضر جواب و پرو! مامانمم خیلی دعواش میکنه حرف بهش میزنه ولی فایده نداره فکر کنم خاصیته این نسله گستاخی! 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
فک کن دوتا و سه تا میداشتی می خواستن جوابتو ندن .اتفاقا اونجوری از اولی یاد می گرفتن بدبختی چند تا م ...

مثلا شاگرد خوب کلاس شون هست ولی گریه کرد دلم سوخت براش

میگم برو تو اتاق به کارهای بدت فکر کن میگه میرم ولی به کارهای بدم فکر نمی کنم

این حرفا برای پسر منم اصلااااا جواب نمیده 

به شدت گستاخ

حرف گوش نکن

کتک هم روش اثر نداره 

میخنده 

بیشتر حرصم درمیاره