عزیزان دختر من سیزده سالشه خییلی زیاد علاقه به گوشی و گشتن داخل فضای مجازی داره . خودش یه سری برنامه ها مثل اینستا رو نداره تو تبلتش اما با گوشی خودم مدام میره میچرخه اونجا .. تا کوچکترین زمانی گیر میاره فورا میره سراغ گوشی درسشو تند تند میخونه کاراشو سریع انجام میده که فقط برسه به گوشی ... نگرانشم چه جوری محدودش کنم.. خییلی گارد میگیره از این که اعتیاد بهش پیدا کنه و نشه دیگه جمعش کرد میترسم
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کنین با تفریحت دیگه سرگرمش کنین مثلا یه ساز موسیقی براش بگیرین بفرستینش کلاس
باید همین کار و کنم .. میدونین درسش خوبه ها اما حس میکنم واسه خوشحالی من میخونه وگرنه خودش همیشه نظرش اینه ته درس خوندن مگه چیه . کی از درس خوندن به جایی رسیده . کلا حرفاش آدم و میترسونه
نه ... معدلش خوبه ... اما تو خونه هیییچ کار و کمکی نمیکنه فقط درس خوندن و ور رفتن با گوشیه کار ...
توی کلاس هایی مثل نقاشی و گیتار، زبان یا والیبال و.... ثبت نامش کن
ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
علاقه به رمانهای جنایی و ترسناک داره . یه جوریه که باور کنید از کتاب خوندنشم میترسم .. چون یه ژانر به درد بخور که انتخاب نمیکنه ... اصلا نمیدونم چرا نسل الان اینجوری شدن . مد شده این چیزا؟