2777
2789
عنوان

بنظرتون من زودرنجم؟؟

20 بازدید | 3 پست

من همیشه در حال جنگیدن با جوش های هورمونی بودم و تاحالا خیلی حرف منفی از خانواده خودم و دوستام و اطرافیان راجب چهره م شنیدم...

و ی مدت خوب شده بودم کامل ولی باز الان بخاطر قرص های هورمونی لتروزول باز جوش هام ریختن بیرون😶 

از طرفی تلاش کردم وزنمو بیارم پایین تا هم تنبلی تخمدان م بهبود پیدا کنه هم هیکل قشنگ تری داشته باشم ... البته اضافه وزنمم زیاد نبوده در ۴ ۵ کیلو بود ... ولی صورتم لپام آب شد..

توی این مدت هر دفعه شوهرم سر اینکه چرا لاغر شدی لپات آب شدن یا چقدر جوش میزنی ی حرفی میزنه من عصابم بهم می‌ریزه چون می‌دونه همیشه درحال درمان بوده پوستم و خودمم خیلی روحیه م خراب میشه ولی باز میگه و بعد میگه منظوری نداشتم ...

امروزم بغل هم خوابیده بودیم گفت چقدر لاغر شدی صورتت ی خط صاف شده 😶( درحالی که جدیدا گونه تزریق کردم که از این حالت دربیاد و باز پر بشه صورتم)

بعدشم  سرکارم ، همکارم خیلی تند باهام برخورد می‌کنه و خیلی وقته رفتار خوبی باهام نداره ولی من به هیچکس نگفتم توی خونه و میدونستمم طبق معمول شوهرم بجای دلداری ، به من گیر میده و نصیحت می‌کنه، امروز باز میخواستم برم سرکار ناراحت بودم این موضوعو گفتم و گفت فکر نمیکنی تو خیلی حساسی؟!😕 

این دو حرف رو هم به فاصله چند دقیقه بهم زد و دعوامون شد ، بنظرتون من حساسم واقعا و حرفاش ناراحت کننده نبود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم حق داری

تازه خیلی وقت ها حرف که میزنم هی میگه آروم تر چقدر بلند حرف میزنی😶🤦 فرقی هم نداره توی خونه باشیم یا بیرون ، مثلا دارم ی حرف جدی میزنم یا ی چیزیو با ذوق تعریف میکنم هی وسطش میگه آرومتر ... 

خب آدم بهش برمیخوره...