2777
2789
عنوان

چرا دندونایی دخترم اینجوری شده😭

59 بازدید | 11 پست

سلام دخترم یک سال هشت ماهشه دندوناش ی چند تایی در اومده ولی چن روزه کل لثه هاش عفونت کرده سفیده همش دستشو میکنه دهنش گریه میکنه غذا هم نمیخوره شیر هم کم میخورع صبح  دکتر بردم پماد داد مث ژله هستش زدم ب دندوناش قطره استامینوفن هم خورده تا الان خوابه  

بنظرتون طعبیعه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم دلم ریش شد😩😩😩😩 نمیدونم من تجربه ندارم، ایشالا زودتر خوب میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

گلم عفونت نیست

دندون هست که زیر لثه هست و سفید میزنه

اون ژل هم برا بی حسی هست

بچه وقتی دندون در میاره یا آب دهنش دائم می‌ریزه و دستش تو دهنشه غذا هم نمیخوره چون دندوناش میخاره و درد می‌کنه همش گریه می‌کنه و نق میزنه

اگر آب دهنش میریزه پس شکمش هم اسهال میشه اگر نه یبوست میگیره

استامینوفن هم که برای تب هست

همه چیز کاملا عادیه

نمیدونم بخدااا دکتر گفت عفونت نیس میگه دندون جدید در میاره مگ میشه رو اون دندوناش دندون دیگه در بیار ...

خب اگ دکتر گفته ک اوکیه خواهرم ک بچه بود کل زبونش و دور دهنش دونه سفید زده بود ب خاطر دست کثیف عفونت کرده بود گفتم شاید همونه

🕊✌🏻
گلم عفونت نیست دندون هست که زیر لثه هست و سفید میزنه اون ژل هم برا بی حسی هست بچه وقتی دندون در م ...

اخ قربونت برم نگرانیم کم شد مرسیی از دیشب همش گریع میکنم تو انترنت سرچ کردم ی چیزایی بود قلبم در اومد

اخ قربونت برم نگرانیم کم شد مرسیی از دیشب همش گریع میکنم تو انترنت سرچ کردم ی چیزایی بود قلبم در اوم ...

فدات بشم گلم

اوووو هنوز یه چیزایی تو بچه داری پیش میاد آدم تا مرز سکته میره 

سعی کن از تجربه مامان و مادرشوهرت استفاده کنی