2777
2789
عنوان

خانمای باردااار😍😍

14 بازدید | 7 پست

اونایی که پسر دارین اوایل بارداری علایمتون چی بود؟

من حالت تهوع صبح ندارم عصر تا شب خفیف

سمت راست زیر شکمم تیر میکشه

همش چیزای ترش میخورم

بتام هفته ۵ یازده هزار بود

از چیزای شیرین متنفرم

بنظرتون نی نیم چیه

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

من بارداری پسرم عاشق شیرینیجات بودم

صبح تا ظهر تهوع داشتم

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂                                  برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر دارم. هییییچ علائمی نداشتم. نه ویار نه هوس نه دردی. کلا هیچی.

خوشبحالتتتت

خوشبحالتتتت

ای خواهر نشد یکم ناز کنم خب🥲😂 یکی از آشناها همزمان با من باردار بود. مث منم پسر داشت. سه ماه اول رو کلا خونه مادرش بود چون به بوی خونه خودشون ویار داشت. آشپزی هم نمیتونست بکنه. شوهرشم که مث پروانه دورش میگشت. حتی اجازه نمیداد تو سفره پهن کردن کمک کنه. سریع خواهر خودشو صدا میزد میگفت نذار خانمم کار کنه خودت سفره رو ببر.😂

ای خواهر نشد یکم ناز کنم خب🥲😂 یکی از آشناها همزمان با من باردار بود. مث منم پسر داشت. سه ماه اول ر ...

من حالت تهوعم خفیفه ولی همینم اذیت کنندس خیلیی

زود تموم میشه عزیزم. معمولا سه ماه اول طول میکشه‌. به دست آوردن بچه ارزششو داره که این مسائل رو تحمل ...

اره به عشق بچه باید همه چیو تحمل کرد