2777
2789
عنوان

مادرشوهرِ سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 55 پست
چقد بد.. خواهرتون از الان باید جلوشو بگیره که نتونه تو زندگیش دخالت کنه ی شب بیشتر که نیس باید ی ل ...

منم همینا گفتم بهش ، گفت وقتی رفتیم برای انتخاب و اینا همش میگفت بخرین زود زود زود ، میگفت حتی نیومد منا با لباس ببینه و همش دخترش زنگ میزد میرفته بیرون حرف میزده کلا  مادرش واقعا زن خوبی نیس اینقدر اخم و تخم کرده مجبور سده خواه م یه چی انتخاب کنه بره راحت بشه از غرغر ابن زنیکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باعرض پوزش وحلالیت خوب نیست

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ببین به شوهرش بگه بیابریم عوضش کنیمیه لباس قشنگ تر برداره

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

کدوم خط بکش دورش

کلا اون پشت سریا قشنگ ترن همشون جدیدم هستن

اینم خوبه

کاش شماهم باهاش میرفتین

من خالم وقتی خاس لباس عروس بگیره فقد مامانمو برد

چن روز پشت سرهم رفتن چنتا مزون تا راحت تر انتخاب کنه

لباس عروسشم واقعا قشنگ بود البته ماله چن سال پیشه

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

مادر شوهر منم موقع خرید فیوزش میپره

موقع انتخاب لباس عروس یه لباس عروس انتخاب کردم ۲۰ تومن اجاره اش بود 

داشته خفه میشد 

میگف بریم جاهای دیگه رو ببینیم خخخ

منم گفتم همین 

داشت سرخ و سفید میشد 

واقعا اره و اینکه قرارع با مادرش زندگی کنن توی یه خونه و مادرش زنی بسیار عجله کن و بی نهایت ادمی که ...

ببین اگه خونه زندگیشون جدا بود یا حداقل پسره ب حرف مادرش نبود خوب بود ولی خدایی پیر میشه خواهرت اخرشم خدایی نکرده با یه بچه باید جدا شه خدایی این لباس تور نیس دامنش انگاری پرده خونه ننمه

اصلا خوشگل نیست چرا همراه خواهرت نرفتی 

من سه روز کارم بود لباس عروس انتخاب میکردم خواهرشوهرمم همرام بنده خدا میومد اخرش هم پیدا کردم اونی که میخواستم خیلی خوشگل بود خواهرشوهرکوچیکیم هم مثل من گرفت