2777
2789
عنوان

مادرشوهرِ سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوب رو خودم کردم که به شوهرم گفتم کسی رو با خودمون نبریم ...دو تایی هر چی دوست داشتیم و در توان ...

منو شوهرمم همینکارو خواستیم بکنیم بعد مادرشوهر خواهرشوهرام یه جنگ جهانی راه انداختن 

فکر کن دوتا خواهر شوهر و مادرشوهرم اومدن خرید 

پول هم پول شوهرم بودا بگم اونا خرج میکردن یچیزی 

فقط شوهر خره من پولو زده بود حساب خواهرش 

بعد من گفتم پس از خانواده منم یکی بیاد صب روز خرید خواهرشوهرم پیام داد هیچکسو نیاریا جا نداریم تو ماشین😵‍💫

بعد هرچی خودشون خواستن خریدن اصلا اجازه ندادن من چیزی نگاه کنم و ازونجا بود که شوهرم فهمید چه بلاهایی سرم میاد دستمو گرفت و رفتیم و بعد کلی بدبختی کشیدم ولی شوهرم کنارم بود

الان خواهرت قرار فقط آخر هفته بره خونش؟

اره چون مادرشوهرش گفته حق نداره بیاد توی این خونه ، و پسرمم حق نداره بره خونه اجاره کنه باید من و پسرم باهم زندگی کنیم 

درواقعا خواهرمم دیگه نره اون خونه ، اخر هفته یا دو هفته یه بار شوهرش بیاد خونه مامانم  

ب استارتر از سر کنجکاوی گفتم اصفهانی هستی گفت اره،شمام باید اهوازی باشی درسته؟فقط کنجکاوم ببخشید نگی ...

نه اهوازی نیستم چطور مگه؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

عزیزم جدا از رفتار مادرشوهر

اینکه خواهرت نتونسته لباس قشنگ انتخاب کنه تقصیر مادرشوهرش نیست که 

همین الان تو همین عکس دوتا لباس قشنگ اون پشت بود 

خواهر شما به جای این اونارو برمیداشت

دیگه همه چیزو تقصیر مادرشوهر بدبخت نندازین  ،  باید چشماشو باز میکرد خواهرت و دقت به خرج میداد