2777
2789

که آره الکیه و ما تو کار ارز دیجیتال هستیم صددرصدکلاهبرداریه ولی خودم یکی از همکلاسیام که سکه زیادیم جمع نکرده بود هفت تومن پول برداشت کرد

این‌چیزها واقعیه من خودم باور نداشتم....

الانم تپ سواپ که اونم معتبره رو میزنم شمام هم بازی کنید رایگانه 

من سنجابرو بازی می‌کنم ولی بلد نیستم چیکار کنم فقط سکه جمع میکنم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی پشیمونم جدی نگرفتم

الان همستر هم تیک آبی داره

فعلا ک نزدیک ۱۰۰ هزار تا جمع کردم

ولی اگ شانس منه اینکی دیگه الکیه😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

از کجا معلوم اینم کلاهبرداری نباشه؟  اینجور پولی بو میده

یکیشون رو پیدا کردم استارتر 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یالا ایرانی کلیک کن پولدار شی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من اصلا نمیدونم چیه یکی لطف میکنه بگه از کجا باید بازی کنیم و چطوری 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
هیچوقت به این چیزا اعتماد نداشتم و ندارم

اخه منم نمیفهمم چه نفعی برا اون برنامه داره که به هزاران هزار کاربر انقد پول بده؟

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
هیچوقت به این چیزا اعتماد نداشتم و ندارم

اصلا قرار نیست اتفاقی بیفته شما نهایتا روزی نیم ساعت میذاری و بازی میکنی اگه لیست شد چه بهتر.نشد هم باز مهم نیست چیزی از دست نمیدی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.