2777
2789
عنوان

حقوقدان ها نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 26 پست
آخه اصلا بحث وام نیست،اون برای ملک نقشه کشیده که اونجا رو تجاری کنه و تازه از الآنم گفته من می خوام ...

وای اعصابم از سادگی بابات خورد شد 

یعنی چی همه رو بالا میکشه 

اون نمیتونه همچین کاری کنه میتونست که دنبال امضای بابات نبود 

معلومه عموت راحت میتونه باباتو گول بزنه 

نزار به هیچ وجه 

به زور ببر پیش وکیل 

ببین قوانین رو بخون تو نت سرچ کن اینستا بگرد پیجای وکیلارو 

اطلاعاتتونو بالا ببرید همه باید قوانینو بلد باشن سرشون کلاه نره 

اگه قصدش تجاری کردنه نصف زمین مال پدرته بدون اینکه به اسمش بزنه وکالت صرفا کاری بده بهش که رو زمین ساخت و ساز کنه 

با حق و حقوق رعایت شده ی شما 

قرارداد بنویسید از الان داره میگه پولش مال خودم فردا هیچی بهتون نمیده 

بگو تو قسمت خودتو تجاری کن 

اصلا اگه میتونید خودتون رو زمین سرمایه گذاری کنید اما همچین اشتباهی نزار پدرت مرتکب بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اعصابم از سادگی بابات خورد شد  یعنی چی همه رو بالا میکشه  اون نمیتونه همچین کاری کنه ...

آخه ما پول نداریم که سرمایه گزاری کنیم،بابام یه کارگر بوده و بازنشستست پول نداره،عمومم خیلی سیاست داره هم زبون خوش داره و هم دعوا راه میندازه به وقتش و بابام رو میترسونه،بابام رو راضی کرده که باید امضا کنه و چیزی که منو مشکوک کرده اینه که خیلی عجله داره و روزی ده بار زنگ میزنه که سریع برو امضا بزن،من دیگه عقلم قد نمیده چیکار میتونم بکنم🥺

آخه ما پول نداریم که سرمایه گزاری کنیم،بابام یه کارگر بوده و بازنشستست پول نداره،عمومم خیلی سیاست دا ...

خب اگه اینجوره از الان میگم متاسفم که زمینتونو به راحتی از دست میدید 

بابات باید فکر شما باشه نه از اینکه از عموت بترسه 

خب اون مرتیکه وقتی زمینو میخواد میگه پولم نمیدم بهتون به چه امیدی بابات همین حماقتی میکنه خدایا 

نه گفتن یک هنره. اگه پدرتون نمیتونه نه بگه، وکالت بده یکی از بچه ها. دیگه این سوال نداره که. وال ...

وای همینو بگو 

از این رفتار پدر مادرا عصبی میشم به راحتی سرمایه ای که آینده بچه هاشو میتونه بهتر کنه میدن خواهر برادرشون چه غلطی میکنه اون عمو مثلا بگو نه زمینمو میخوام دادم به بچه هام

اینکه محاله خودمم داغونم و این چند روز عصبی،نمیدونم چیکار کنم🚶🏻‍♀️

خواهر برادر داری؟

اگه داری متحد بشید مادرت بهش فشار بیاره زمینو بینتون تقسیم کنید 

هرکاری میکنید بکنید ولی نزارید از دستتون بره وقتی وضع مالی معمولی دارید حماقته محضه اینقدر سادگی 

ببین بعدا بگو که چیشد نتیجه رو بگو من داغون میشم تا بگی