2777
2789
عنوان

حقوقدان ها نظر بدید

47 بازدید | 26 پست

سلام،من از کسایی که به مسائل حقوقی واردن نظر میخوام لطفا

ما یه ملک قدیمی بهمون ارث رسیده که عموم می خواد بزنش زمین و روش وام بگیره و... این وسط باید سند تک برگ بگیره برای ملک،ما هم که وارثیم باید امضا کنیم که سند تک برگ صادر بشه ولی ما بنا به دلایلی نمی خوایم این کار رو‌ بکنیم،میخواستم بدونم اگه ما امضا نکنیم اون میتونه برای کل سند ادعای مالکیت کنه و بگه وارث دیگه ای نیست و همش رو به اسم خودش بزنه؟مثلا تو روزنامه آگهی میدن بعد ما روزنامه رو نمیخونیم ببینن کس دیگه ای ادعای مالکیت نکرده و همش رو بزنن به اسم اون؟

سلام اگر اسم پدر یا مادرتان در شناسنامه پدربزرگ قید شده باشه امکانش نیست. به فرض محال هم اگر این اتفاق بیافته، شما تا سی سال دیگه هم میتوانید روی سند شکایت کنید. 

سعی کنید زیر هیچ برگه ای را امضا نکنید .

البته بهترین کار اینه که درخواست انحصار وراثت بدهید تا سهم شما مشخص شود وگرنه عمویتان میتواند بدون رضایت شما سهم خودش را منفک کنه و با کارشناس زدو بند کنه و جای مرغوب زمینه برداره.

د

خب ارث رسیده شما برگه حصر وراثت ندارین مگه؟

اگه ندارید برو اول گواهی فوت پدربزرگتو از ثبت احوال بگیر 

بهت میدن 

بعد برو دادگستری منطقه خودتون درخواست گواهی حصروراثت کن 

به راحتی میدن

البته نگفتی از کی به ارث بردین 

پدرتون در قید حیاط هستن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ارث رسیده شما برگه حصر وراثت ندارین مگه؟ اگه ندارید برو اول گواهی فوت پدربزرگتو از ثبت احوال بگی ...

نه ما برگه نداریم ولی عموم گرفته؟

برگه حصر وراثت باید اسم ها دستی وارد بشه یا به طور قانونی اسم فرزندان شناسنامه ای رو مینویسن داخلش؟

من اصلا سر در نمیارم،عموم هم آدم کلاهبرداریه قبلا هم کل سرمایه زندگیمون رو بالا کشید و قصر در رفت،الآنم هدفش سو استفادست(داستانش طولانیه نمیتونم اینجا بگم)به نظرتون اگه ما نریم امضا کنیم ممکنه اسممون رو از برگه انحصار وراثت حذف کنه و کل ملک رو به نام خودش بزنه؟میخوام ببینم همچین چیزی ممکنه؟

نه ما برگه نداریم ولی عموم گرفته؟ برگه حصر وراثت باید اسم ها دستی وارد بشه یا به طور قانونی اسم فرز ...

بزار دقیق تر بگم 

اگه پدرتون در قید حیات باشن 

جز وراث پدربزرگتون هستن 

و به طبع این شما وارث پدرتونید 

و هیچکس نمیتونه اسم شمارو از برگه انحصار وراثت دربیاره 

از عموتون یه کپی بگیرید 

یا خودتون برید از دادگاه بگیرید 

به هیچ وجه امضا نکنید به محض اینکه به اسم خودش سند بگیره خودتونو بکشید هم دیگه نمیتونید پس بگیرید زمینو 

عزیزم پدرتون در قید حیاته؟

بله اسمشون توی شناسنامه هست اگه‌ باشه نمیتونن سو استفاده کنن؟

الان چون برای انتقال سند  کارت ملی هوشمند و اثر انگشت الکترونیکی الزامی شده، امنیت سندها خیلی بالا رفته. به نظر من اگر از عمویتان شناخت کافی دارید برای سند تک برگ اقدام کنید. برای دریافت وام الزامی نیست که تمام سند به نام یک نفر باشد نهایت سهم شما در سند قید میشود و شما به عمویتان فقط برای دریافت وام تا مبلغ خاصی وکالت میدهید. 

تو اون برگه اسم شمارو دادگاه ثبت کرده و تو بایگانی دادگستری موجوده 

توضیحات کاملی دادید فقط اگر پدرشان فوت کرده باشند در صورتیکه بعد از پدربزرگشان مرحوم شوند باز هم ارث به فرزندان مرحوم می رسد ولی اگر قضیه عکس باشد ارث پدر به پدربزرگ و فرزندان او میرسد

بزار دقیق تر بگم  اگه پدرتون در قید حیات باشن  جز وراث پدربزرگتون هستن  و به ...

بله در قید حیاته و میخواد بره امضا کنه حتی دقیق نمیفهمه چی رو میخواد امضا کنه تا الآنم من به زور جلوشو گرفتم که نره،اونا کارشناس آوردن ملک رو کارشناسی هم کرده از همسایه ها هم امضا گرفته

بله در قید حیاته و میخواد بره امضا کنه حتی دقیق نمیفهمه چی رو میخواد امضا کنه تا الآنم من به زور جلو ...

وای اون دقیقا قصدش بالا کشیدنه زمینه هرجورهههه اجازه نده این اتفاق بیوفته یا قبلش با وکیل صحبت کنه قرارداد بینشون بنویسه که این آقا صرفا برای وام داره زمینو به اسمش میزنه و بعد تصویه وام باید زمینو برگردونه یا اینکه حق فروش زمینو نداره هزارتا راه قانونی هست 

یا در عوض اون زمین چیزه دیگه ای بهتون بده 

به پدرت بگو بریم اول با وکیل صحبت کن بعدش امضا کن 

یا بگو اگه فقط قصدت وامه به اسم پدرت وامو برداره 

یا همون مقدار که ارث میبره ازش وام برداره 

شما پدرتو قانع کن که بره درخواست تقسیم ارث بده به عموتم بگو بزار قانونی تقسیم بشه بعد میری دنبال وام 

مگه وام چقدره 

چقدر پدرتون ساده هستن که یبار سرش کلاه رفته باز میخواد امضا بده اصلاااا نزار با عموت تنها بشه 

لجشو در نیارید با زبون نگهش دارید یهو قایمکی امضا نده

توضیحات کاملی دادید فقط اگر پدرشان فوت کرده باشند در صورتیکه بعد از پدربزرگشان مرحوم شوند باز هم ارث ...

اره درسته برای همین ازشون پرسیدم که پدرشون هستن 

قانون بابا محرومی خیلی احمقانه و ظالمانه است

الان چون برای انتقال سند  کارت ملی هوشمند و اثر انگشت الکترونیکی الزامی شده، امنیت سندها خیلی ب ...

آخه اصلا بحث وام نیست،اون برای ملک نقشه کشیده که اونجا رو تجاری کنه و تازه از الآنم گفته من می خوام وام بگیرم بسازم و هر چی هم پول درآوردم ازش مال منه که زحمت کشیدم و میخوام قسط وام رو بدم🤦🏻‍♀️به محض اینکه سند بیاد اون میره بقیه مجوز هاش هم میگیره و شروع میکنه،ما هم کسی رو نداریم بره دنبال حقمون،چند سال پیشم کل سرمایه زندگیمون رو گرفت(ما اونموقع نه خونه داشتیم نه ماشین)گفت شریکی مغازه بزنیم بعد مغازه گرفت به اسم خودش و کلا منکر این شد که ما بهش پولی دادیم ماهم نه شاهدی داشتیم نه کاغذی و نه هیچی فقط اعتماد کردیم الآنم کارش اصلا درست نیست میدونه ما پیگیری نمیکنیم من اصلا از کاراش سر در نمیارم یه روده راستم تو شکمش نیست هیچ جوره بهش اعتماد ندارم🥲و واقعا نمیدونم چی درسته؟بابام میگه اگه نرم امضا کنم همش رو برمیداره برای خودش باید برم امضا کنم که سند بیاد به اسمم ولی اگه سند هم بیاد تازه اون شروع میکنه به مغازه زدن و اینچیزا و از الآنم تازه خط و نشون کشیده که شما حق ندارین از سودش چیزی بخواین،خونواده ما هم آروم نمیدونم چیکار کنم