2777
2789
عنوان

تجاوززز

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 89 پست
 ن واقعا ادم خوب و مذهبی و خیلی مهربونه  بنظرتون پذیرفته؟  

ببنظرم اگر قطعی شد برای ازدواج ازش قول بگیر که ههیچوقت از این اتفاق سخت نپرسه و صحبت نکنه، بگو من خودم همیشه زجرش رو میکشم

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگرم بپذیره قطعا ذهنش رو‌درگیر کرده و دیدش نسبت بهت بد میشه اتفاقا مذهبی ها خیلی حساسترن،من خود ...

درسته 

ولی بهش گفتم ناراحت نیسی ازم گف نه و فقط تمرکزت روی اینده باسه

ما که نمیتونیم حدس و گمان بزنیم چرا از خودش نمیپرسی . اما کمتر کسی با همچین چیزی  کنار میاد

خب پیامای ایشونو دیدی؟  

عشقمون
ابدیه
بعدم
با انگشت پاره نمیشه
مطمعن باش
تو زنم میشی دیگم از این حرفا نزنی لطفا
اون خون زخم شده
نترس
من کنارتم

درسته  ولی بهش گفتم ناراحت نیسی ازم گف نه و فقط تمرکزت روی اینده باسه

خوب حالا خودت پیش خودت فکر کن اگه تو آینده همش اینو کوبید توی سرت، و همه جا آبروتو برد چی؟ از نظر من جواب رد بهش بده ،و به کسی دیگه فکر کن، اما دیگه هیچوقت این قضیه رو به کسی نگو عزیزم ،توکه فاحشه نبودی بزور باهات اینکارو کرده پس بی گناهی و مستحق این ازدواج و طعنه شنیدن نیستی

خب پیامای ایشونو دیدی؟   عشقمون ابدیه بعدم با انگشت پاره نمیشه مطمعن باش تو زنم میشی دی ...

نه ندیدم.این دیگه از این موضوع سواستفاده نکنه و ازت استفاده کنه حواستوو جمع کن اینجور مواقع مردا بفکر سواستفادن.پردت سالمه به یه ماما نشون بده