2777
2789
عنوان

تجاوززز

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینطوری قضاوام میکنین من اثلا اون موقع طرز فکر الانو نداشتم و درضمن اون خودش انجام داد

باید به خانوادت میگفتی، تا آبروشو ببرن، همین مخفی کاریا به مردا اجازه میده هربلایی سرتون بیاد ،عزیزم قضاوتت نمیکنم تو واقعا بچه بودی ،الان دیگه عاقلتر شدی ،نباید جریان رو به این خواستگارت میگفتی و بخوای بخاطر این قضیه بازم ضربه بخوری ،اگه خوبه شرایطش قبول کن اما اگه بخاطر اون قضیه تجاوز هست ولش کن و دیگه به خواستگارای دیگه ات نگو

باید به خانوادت میگفتی، تا آبروشو ببرن، همین مخفی کاریا به مردا اجازه میده هربلایی سرتون بیاد ،عزیزم ...

ن واقعا ادم خوب و مذهبی و خیلی مهربونه 

بنظرتون پذیرفته؟  

نباید میگفتی تا مطمئن نشدی ، هیچوقت هم نگو که با هم دوست بودید و اینا( جزییات ممنوع) ... انشاءالله بتونه هضم  کنه و هردفعه به روت نیاره و از اتفاق هی نپرسه

عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر.  بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
نباید میگفتی تا مطمئن نشدی ، هیچوقت هم نگو که با هم دوست بودید و اینا( جزییات ممنوع) ... انشاءالله ب ...

الا داخل تماس گف کنارتم و بهترین زندگیو برات میسازم ب این مسائل هم فک نکن

ن واقعا ادم خوب و مذهبی و خیلی مهربونه  بنظرتون پذیرفته؟  

ببین اگرم بپذیره قطعا ذهنش رو‌درگیر کرده و دیدش نسبت بهت بد میشه اتفاقا مذهبی ها خیلی حساسترن،من خودم یه نامزدی با یه آدم مذهبی داشتم که خیلی ادعاش میشد ،میگفت من هیچوقت تورو از دست نمیدم ،بعد یبار گفت خواستگاری داشتی که بهش علاقه مند باشی منم گفتم آره ،اونم دیگه اینقدر نسبت به من بدبین شد و اذیت میکرد با رفتاراش و بد بینی هاش که نامزدیمو باهاش بهم زدم