الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا اینطوری قضاوام میکنین من اثلا اون موقع طرز فکر الانو نداشتم و درضمن اون خودش انجام داد
باید به خانوادت میگفتی، تا آبروشو ببرن، همین مخفی کاریا به مردا اجازه میده هربلایی سرتون بیاد ،عزیزم قضاوتت نمیکنم تو واقعا بچه بودی ،الان دیگه عاقلتر شدی ،نباید جریان رو به این خواستگارت میگفتی و بخوای بخاطر این قضیه بازم ضربه بخوری ،اگه خوبه شرایطش قبول کن اما اگه بخاطر اون قضیه تجاوز هست ولش کن و دیگه به خواستگارای دیگه ات نگو
نباید میگفتی تا مطمئن نشدی ، هیچوقت هم نگو که با هم دوست بودید و اینا( جزییات ممنوع) ... انشاءالله بتونه هضم کنه و هردفعه به روت نیاره و از اتفاق هی نپرسه
عزیزان نی نی سایتی قبل از اینکه از روی عکس پروفایل بگید که آقام لطفا عکس شهید رو تو گوگل سرچ کنید...خدایا مرا پاکیزه بپذیر. بیاد شهیدان مهدی باکری و قاسم سلیمانی
ن واقعا ادم خوب و مذهبی و خیلی مهربونه بنظرتون پذیرفته؟
ببین اگرم بپذیره قطعا ذهنش رودرگیر کرده و دیدش نسبت بهت بد میشه اتفاقا مذهبی ها خیلی حساسترن،من خودم یه نامزدی با یه آدم مذهبی داشتم که خیلی ادعاش میشد ،میگفت من هیچوقت تورو از دست نمیدم ،بعد یبار گفت خواستگاری داشتی که بهش علاقه مند باشی منم گفتم آره ،اونم دیگه اینقدر نسبت به من بدبین شد و اذیت میکرد با رفتاراش و بد بینی هاش که نامزدیمو باهاش بهم زدم