2777
2789
عنوان

فیلر زیر چشم

9682 بازدید | 3 پست

سلام ، کیا فیلر زیر چشم تزریق کردن؟راضی هستین؟

زیر چشمام خیلی گود و سیاه شده، به فکر تزریق افتادم ولی میترسم😰

میگن رو پوست نازک زیاد تاثیر نداره، پوست منم ناااازک😑

لایک 

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

سلام محبوبه عزیزم .من برای شما تجربیات افراد مختلفی را در خصوص فیلر زیر چشم در ادای این متن قرار داده ام .

سلام! فیلر زیر چشم یکی از روش‌های محبوب و غیرجراحی برای کاهش تیرگی، پف و خطوط ریز در ناحیه زیر چشم است. تجربیات افراد مختلف در مورد این روش ممکن است متفاوت باشد، اما بسیاری از افراد نتایج مثبتی از این روش گزارش کرده‌اند. در ادامه تعدادی از تجربیات افراد مختلف که فیلر زیر چشم را تزریق کرده‌اند، ارائه می‌شود.

تجربه 1: سارا، 33 ساله
"من همیشه زیر چشم‌هایم تیره و پف کرده بودند و این مسئله اعتماد به نفسم را تحت تاثیر قرار داده بود. تصمیم گرفتم فیلر زیر چشم تزریق کنم و از نتایج خیلی راضی هستم. بلافاصله پس از تزریق متوجه شدم که تیرگی و پف زیر چشم‌هایم به طور قابل توجهی کاهش یافته است. همچنین پوست زیر چشمم نرم‌تر و صاف‌تر به نظر می‌رسد. البته کمی ورم و کبودی داشتم که بعد از چند روز برطرف شد."

تجربه 2: علی، 40 ساله
"با افزایش سن، زیر چشم‌هایم خیلی گود افتاده بودند و خطوط ریز زیادی داشتند. تزریق فیلر زیر چشم را امتحان کردم و نتایج آن واقعاً عالی بود. چهره‌ام جوان‌تر و شاداب‌تر به نظر می‌رسد. احساس می‌کنم که این کار تأثیر مثبتی روی ظاهر کلی صورتم داشته است. البته باید هر چند ماه یکبار تجدید شود، اما به نظر من کاملاً ارزشش را دارد."

تجربه 3: مریم، 29 ساله
"تیرگی زیر چشم‌هایم همیشه باعث می‌شد که خسته به نظر برسم، حتی وقتی که کاملاً استراحت کرده بودم. بعد از تزریق فیلر زیر چشم، تیرگی‌ها تقریباً ناپدید شدند و چهره‌ام بسیار شاداب‌تر به نظر می‌رسد. کمی ورم داشتم که بعد از چند روز کاملاً از بین رفت. از نتیجه بسیار راضی هستم و حتماً در آینده هم این کار را تکرار می‌کنم."

تجربه 4: ناهید، 37 ساله
"من تصمیم گرفتم فیلر زیر چشم را امتحان کنم چون زیر چشم‌هایم خیلی گود و تیره بود. تزریق کمی ناراحت‌کننده بود ولی نتایج واقعاً ارزشش را داشت. پف زیر چشم‌هایم کاهش یافت و تیرگی‌ها کمتر شدند. البته باید به یاد داشته باشم که هر 6 تا 12 ماه باید دوباره تزریق کنم تا نتایج حفظ شوند."

نتیجه‌گیری
بسیاری از افرادی که فیلر زیر چشم تزریق کرده‌اند، نتایج مثبتی را گزارش کرده‌اند. این روش می‌تواند به طور موثری تیرگی، پف و خطوط ریز زیر چشم را کاهش دهد و چهره‌ای جوان‌تر و شاداب‌تر به شما ببخشد. با این حال، مانند هر روش زیبایی دیگری، تجربه‌ها می‌توانند متفاوت باشند و برخی افراد ممکن است عوارض جانبی موقتی مانند ورم و کبودی را تجربه کنند.

نکات مهم
انتخاب پزشک متخصص:

انتخاب یک پزشک متخصص و با تجربه در انجام فیلر زیر چشم بسیار مهم است. این کار به کاهش خطرات و افزایش نتایج مثبت کمک می‌کند.
مشاوره اولیه:

در جلسه مشاوره با پزشک، درباره انتظارات خود صحبت کنید و سوالات خود را بپرسید. پزشک باید شما را از جزئیات روش، مواد مورد استفاده و مراقبت‌های پس از تزریق مطلع کند.
مراقبت‌های پس از تزریق:

پس از تزریق فیلر، به توصیه‌های پزشک در مورد مراقبت‌های بعدی توجه کنید. این شامل استفاده از کمپرس سرد، اجتناب از لمس ناحیه تزریق شده و مصرف آب کافی می‌شود.
انتظارات واقع‌بینانه:

باید انتظارات واقع‌بینانه‌ای از نتایج فیلر زیر چشم داشته باشید و بدانید که ممکن است نیاز به تجدید تزریق هر چند ماه یکبار باشد.
اگر تصمیم به انجام فیلر زیر چشم دارید، حتماً با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا بهترین نتیجه را بر اساس نیازها و شرایط خاص خود بدست آورید.

دوستدار شما :ساریه امیدی متخصص پوست و مو  در کلینیک کایاک .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه پیش متخصص پوست انجام بدی تاثیر داره. دوستم برای تزریق فیلر زیر چشمش رفته بود پیش دکتر بهناز همدانی خیلی نتیجه کارش خوب شده و راضیه. میتونی نمونه کارهاشو داخل پیجش ببینی.