2777
2789
عنوان

کلاس خیاطی

13 بازدید | 4 پست

سلام ...خانوما من علاقه به خیاطی دارم اما فقط در حد یادگیری پیرهن و لباس مجلسی برای خودم...دنبال کار و اینا نیستم ، از کجا باید شروع کنم ؟ با یه دوره ی تابستونه میتونم یاد بگیرم؟ چون درس دارم ایام تحصیل نمیتونم خیلی وقت بزارم...کلاس برم چقدر طول میکشه برای خودم لباس بدوزم؟ و اینکه مجازی هم میشه یاد گرفت؟ خیاطی متد های خاص خودشو داره که هر کدوم خواستی یاد بگیری؟میشه یکم توضیح بدین

با دوره ی ۵ ۶ ماهه نازک دوزی میتونی یاد بگیری 

تو همون حین آموزش هم میتونی برای خودت لباس بدوزی 

اینطوری نیست که دوره تموم شه بعد شروع کنی به خیاطی کردن 

اگه استعدادش رو داشته باشی با آموزش مجازی هم میتونی یاد بگیری 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

با دوره ی ۵ ۶ ماهه نازک دوزی میتونی یاد بگیری  تو همون حین آموزش هم میتونی برای خودت لباس بدوز ...

پس اگه خواستم جایی ثبت نام کنم باید دنبال کلاس نازک دوزی باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اگه خواستم جایی ثبت نام کنم باید دنبال کلاس نازک دوزی باشم؟

کلا از نازک دوزی شروع میشه 

یعنی اول دامن بعد بالاتنه 

چند تا هم متد هست برای یادگیری 

که معروف ترینش مولره 

که محاسبات زیاد داره ولی لباس تمیزتر درمیاد

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤