2777
2789
عنوان

برای برداشتن موهای صورت....

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه دوره بندانداز برقی داشتم خوب بود بد نبود ،مارک خوب بگیر برای من زود خراب میشد ،ولی بنظرم لیزر ...

باید ببینم چ مارکی خوبه ...همه میگن جدیدا همشون فیکن و زود خراب میشن ...لیزر صدبار رفتم فایده نداره نمیدونم چرا

میگن خوبه ولی میترسم پوستم بسوووزه    

از کرم موبر خیلی بهتره من تقریبا همه چیو امتحان کردم فقد اینکه نباید بزاری زیاد رو صورتت بمونه و محکم نکشی رو صورتت موقع پاک کردن

منم مشکل تورو دارم اعصابم خورده دستگاه وکس خریدم هر ۴ روز باید بزنم قبلا مجرد بودم راحت بودم میزاشتم ...

وکس میگن پوست شل میکنه از اینش میترسم وگرنه خیلی تمیز میکنه ....لیزر رو صورتم جواب ندار مرتب میرفتم حدود 30جلسه بیشتر

نه ، تازه دیر در میاد ، مارک سینره مخصوص صورت

من جوش میزنم شدید 

بنظرتون برا منم خوبه 

س روز پیش وکس انداختم کل صورتم جوش زده 😥

انسان ها شبیه هم عمر نمیکنن یکی زندگی میکنه یکی تحمل .........