2777
2789
عنوان

یه دختر عمه دارم همسن خودم ۷تا زاییده

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 55 پست
دیگه تااین حد ک شاید بدونه بعد این همه زاییدن  برای خودم خیلی جالبه ک چطور میتونه من ازپس یکی ب ...

ناراحت هست برای بچه های قبلیش که فوت کردن؟

میگم مادری از مرگ بچش غصه دار باشه عذاب وجدان داشته باشه  دیگه بچه نمیاره  من جاش باشم سمت رابطه نمیرم 

وقتی جلوگیری نمیتونی. خب نخواب  بچه یه انسان چه گناهی کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما باکاندوم اشنا کنیدشون  ظلمه به اون بچه ها که تااخر عمر باید اذیت شن

اشنا ک هست حتما شوهرش دوس نداره کاش بچهاش حداقل سالم بودن هیچکدوم سالم نیستن

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
ناراحت هست برای بچه های قبلیش که فوت کردن؟ میگم مادری از مرگ بچش غصه دار باشه عذاب وجدان داشته ب ...

نمیدونم اره ناراحت که هست ولی بعد مرگ بچش زود باردارشد ک جای اونو پر کنه 

سلامت باشی عزیزم. آره همین یکی. این چیزا رو میبینم شاخ درمیارم چیکار با بدنشون میکنن. ده سال جلوگیری ...

انشاالله بسلامتی. منم ۱۴ساله نمیزارم بارداربشم. الکی میگن ناخواسته و وچی وچی ....

خداوندا تویی حامی وحاضر
دوست داشتن بخوره توسرش اخه☹️☹️🥲 شوهرش بچه ک نمیخواد بره ببنده 

الان دیروز خواهر شوهرش اون یکی دختر عمم گفت که بازم باردار شده خیلی ناراحت شدم 

مگه ازمایش ژنتیک ندادن قبلش؟

نمیدونم والا من اون موقع منم پونزده سالم بود یادم نمیاد  اون خیلی زود ازدواج کرد البته فقط یادمه عاشق هم بودن

خب بدبخت همشون مردن که بسکه سرتون تو زائیدناشه

خانوده خودش و شوهرشم ناراضی اند  چون من یبار اینجا گفتم بخواطر حرف من یعنی مردن ادم بچه  مریض بدنیا نیاره بهتره یا بیاره و عذابش بده