2777
2789
عنوان

یه دختر عمه دارم همسن خودم ۷تا زاییده

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۶یالمه دخترم۱۴سالشه. اصلا حوصله بچه داری ندارم. بنظرم آدم بایه بچه حس مادرانه رو داره. مسئولیت پذیرتره.شوهرم میگه یا یه بچه دیگه بیار یا یه روز از درمیام بایه بچه که تو مادرش نیستی😂😂😂😂. منم گفتم هرکی و میخاستی بگیری بهم اطلاع بده تا اشانتیون هم بزارم روت زودتر ببرنت😎

خداوندا تویی حامی وحاضر
شوهرش مثل اینکه جلوگیری بلد نیست خودش ک بیچاره با وجود قرص و امپول بازم باردار میشه اینطور ک‌خودش می ...

خب شما باکاندوم اشنا کنیدشون  ظلمه به اون بچه ها که تااخر عمر باید اذیت شن 

🌷✨️
به نظر شما با عقل همچین چیزی جور درمی یاد؟ هرچیزی میشنوی باور نکن.

بخدا قسم منکع راست میگم و از دروغم خیلی بدم میاد اینکه قرص میخوره یا نمیخوره یا امپول میزنه رو خودش میگه دیگه نمیدونم ولی همینقدر بچه بدنیا اورده الان بچش قلبشم سوراخه چون فشارش بالاست  پایین نمیاد  عملش نمیکنن منتظرن فشارش تنظیم بشه بچه سه ساله الانم بارداره

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بخدا قسم منکع راست میگم و از دروغم خیلی بدم میاد اینکه قرص میخوره یا نمیخوره یا امپول میزنه رو خودش ...

منم نگفتم شما دروغ میگید. گفتم اون خانم آگاهی نداره البته از کسی که 15 سالکی ازدواج میکنه انتظار بیشتری نمیشه داشت

حالا مطمینی درست میگه؟ سواد داره؟ شاید درست مصرف نمیکنه. 

دیگه تااین حد ک شاید بدونه بعد این همه زاییدن  برای خودم خیلی جالبه ک چطور میتونه من ازپس یکی برنمیام 

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بسلامتی عزیزم. بچه اولته؟

سلامت باشی عزیزم. آره همین یکی. این چیزا رو میبینم شاخ درمیارم چیکار با بدنشون میکنن. ده سال جلوگیری طبیعی داشتم. دو ماه بعد اقدام هم باردار شدم. نمیدونم چطوری میگن روش های جلوگیری روشون جواب نمیده!