2777
2789

پوستم از بس که پر از لک جوش بود اینکه میگم پر واقعا دیدنش خیلی وحشتناک بود درست یکسال توو آینه خودمو نگا نکردم 😖وقتی که دختر ا جلو اینه مدرسه مقنعه شونو درست میکردن من کنار وامیستادم😥😭

باورتون میشه بقیه وقتی باهام حرف میزدن نگام نمیکردن !!

پوستم برنزه اس کدر و سیاه بعلاوه لک و جوشای چرکی 

الان بعد ۴ سال بهترم ولی هنوز که هنوز هست ،تو کل این ۴ سال فقط یبار رفتم دکتر اونم سه جلسه 

بخاطر نبود پول

واینکه مامانم همش سرکوفت میزنه منو از بس مهربون دیده میگه تو دس میزنی اینجوری میشه 

اگه میبینی دعام کن به این زودیاپول گیرم بیاد 

الانم میرم دانشگاه توو کل کلاس فقط من پوستم وخیمه بقیه ....😔💔

یسری محصولات دارم عاالین معجزه ست .دوس داشتی هزینه کافی داشتی به خودم بگو ثبت سفارش بزنم عزیزم

مطمئن باش با روتین مناسب همش حل میشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی بهتر از ماسک های طبیعی و خونگی معجزه نمیکنه

فقط باید مداومت داشته باشی

من یکیو میشناختم که هر وقت میوه میخورد یا سالاد درست میکرد پوست بعضیاشونو به صورتش می مالید. پوستش عین آینه بود. سال های سال همین کارو میکرد و عادت داشت

واقعن شما دارین ؟ چین ؟  من خیلی چیزا امتحان کردم

روتین پوستی داشته باش قول میدم چند درجه روشن سی فیشیال و پاکسازی  اولش بایدبری.تا دوستت پاکسازی نشه فایده ندارد هیچ چیز جذبش نمیشه