2777
2789
میشه اگه شما هم اطلاعاتی دارین به اشتراک بزارین خیلی دوس دارم این کارو انجام بدم پلی میترسم🥲

از چی میترسی؟! قانون جذب میگه از هر چی ک بترسی اونقدر بهش قدرت میدی که تو زندگیت اتفاق بیفته.... 

درد دل کردن و حرف زدن درمورد مشکلات باعث بیشتر شدنش میشه،،،،

احساس خوب درمورد اتفاقات باعث میشه بیشتر برات پیش بیاد

فکر کردن درمورد یه خواسته و تصور داشتنش باعث میشه بدستش بیاری

دور ریختن آشغالا و لباس و ظرف و وسایل کهنه خونه باعث میشه وسایل نو و جدید جاشونو پر کنن سریع....

و...

پیج اساتید زیادی هست ولی من فقط عباسمنش رو گوش میدم

اولش اگه حرفاش ب نظرت مسخره و حتی عوق زننده بود حق داری چون اصلا قانون جذب باید کم کم باورت بشه

تو اینستا دنبالش باش

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من ۵ ساااال از دعا و ختم قران و نماز و چله هاااا و نماز ها و نذرهااااا بگیر تا هر چی فکر کنی دعا و ط ...

ای جون دلم کلی ذوق کردم برات چون انرژیت مثبته مطمئن باش به چیزای بیشتری هم خواهی رسید دوست قشنگم. میشه راجع به جذب عشقتون توضیح بدین و تعریف کنین؟ رابطه شما کات بوده ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول این که هر خواسته ای داری باید تو دلت باید باور داشته باشی که چون از خدا خواستی صد درصد بهت میده ...

بله همینطوره منم خیلی شنیدم مه نبگن باید با جزعیات نوشت حتی احساسات اون  اتفاق رو ولی نمیدونم چطور بگم از کجا بدونیم به صلاحمونه که جذبش بکنیم حالا هر اتفاقی رو

ببخشید یه سوال دیگه از کحا میفهمین که اتفاقی که میخاین جذب کنین به صلاحتون هست یا نه من خیلی به این ...

بستگی داره مثلا یه خواسته ای داریم که سلامتیه کامله یکی دیگه ماشین مورد علاقه یا یکی دیگه افزایش درآمد. خب اینا مشخصه که خیر مطلقه ولی بعضی وقتا ممکنه کسی رو دوست داشته باشیم و بخوایم به دستش بیاریم یا مثلا یه جای خاصی مثلا شرکت فلان ، دوست داریم اونجا کار کنیم ولی نمیدونیم به صلاحمون هست یا نه ؟ مثلا آیا من با این آدم خوشبخت میشم ؟ یا مثلا من اگه برم فلان شرکتی که ارزوشو دارم آیا برام خیره؟ در این صورت بخدا میگیم خدا من مثلا علی رو خیلی دوست دارم که بهش برسم میسپارم به خودت که خودت همه چیو بچینی اگر که اون آدم به صلاحم نیست یه آدمی که ویژگی های علی رو داره و مثل اونه و…. و بهتر از اونه رو سر راهم قرار بده. پس به خدا میگی فلان چیز رو میخوام اگر به صلاحی نبود یکی با همون ویژگی ولی بهتر از اون. هر سوالی داری باز بپرس عزیز دلم🥰

بستگی داره مثلا یه خواسته ای داریم که سلامتیه کامله یکی دیگه ماشین مورد علاقه یا یکی دیگه افزایش درآ ...

که اینطور 

ببینین من الان مثلا میخام فلان بیمارستان برای کار برم ولی نمیدونم جذبش کار درستیه یا نه چیکار باید بکنم چون نوشتمشم 🥲

که اینطور  ببینین من الان مثلا میخام فلان بیمارستان برای کار برم ولی نمیدونم جذبش کار درستیه ی ...

خب خواسته ات رو با جزییات بنویس که بهش رسیدی مثلا بنویس خدایا شکرت که من الان فلان بیمارستان مشغول هستم روزهای کاریم در هفته مثلا ۳ روزه خدایا شکرت که دوستای خوبی اونجا پیدا کردم و …. خودتو تو اون جایگاه ببین . و یه نکته ای بگم بهت تو قانون جذب هر خواسته ای داری باید قلبا خودتو لایق اون خواسته ات بدونی اینجوریه که کائنات بهت میبخشه. و تهشم بسپاری به خدا یا هر چیزی که بهش اعتقاد داری بگی خدا من این بیمارستان و میخوام ازت که برام اوکی کنی ولی خودت اگه جای بهتر از این سراغ داری برام اونو اوکی کن که من خوشحالیم چند برابر شه