یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یه سوال اون چیزایی که میخواییمو وقتی مینویسیم باید بنویسیم خداروشکر که فلان چیزو دارم&n ...
سلام عزیزم💚در درجه اول وقتی یه چیزو میخوای باید باور داشته باشی که چون در خواست کردی از خدا و کائنات بهش میرسی و اون چیز بهت داده میشه ولی شرطتش چیه؟ اینه که راهش و زمانش رو بهش فکر نکنی و بسپاری به خدا . دوم این که حست باید خوب باشه و خیالت راحت باشه .ما برای داشتن احساس خوب و فرستادن ارتعاش مثبت میایم مینویسیم . کلا اگر یه جوری بنویسیم و احساس کنیم که به اون خواسته رسیدیم و بابتش شکرگزار باشیم جذبمون سریع تره ولی خب این یه ذره زمان میبره تا ذهنت قبول کنه بابت چیزی که فعلا نداری تصور کنی که داری. اگر اول راهی فعلا اینجوری شروع کن بگو خدایا شکرت که قراره به زودی به فلان ماشین برسم شکر شکر شکر یا خدایا شکرت که کنارم هستی و به زودی قراره برم فلان جا کار کنم شکر شکر شکر . کلا به احساست نگاه کن که کدوم راه حس خوب بهت میده اونو انجام بده .چون هدف ما اصلا با نوشتن به وجود آوردن احساس خوب و فرستادن ارتعاش مثبت به خدا و کائناته💚💚