2777
2789

کار ازاد اصن راحت نیس فک نکن سریع وارد میشی و از فردا هشتاد تومن داری اگه میتونی بسم الله

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم احتمالا مزایای  خوبی داره.

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
بله حقوق پرستارها خیلی کمهساعت کاریشون و زحمتشون برعکس خیلی زیاده

پس چیه زمان انتخاب رشتم هی اینجا میگفتن پرستاری عالیه حقوقش خوبه نمیدونم فلانه ازمعلمی. بهتره حقوقش حداقل سی تومنه

کار ازاد اصن راحت نیس فک نکن سریع وارد میشی و از فردا هشتاد تومن داری اگه میتونی بسم الله

نه خودم ک نمیخام 

کلا میگم 

دامادمون تلاش میکنه منظور پرستارم تلاش میکنه اون چهاربرابر بیشتر میگیره عجیبه

نه خودم ک نمیخام کلا میگم دامادمون تلاش میکنه منظور پرستارم تلاش میکنه اون چهاربرابر بیشتر میگیره عج ...

کار ازاد درامدش همیشه از کار دولتی بیشتره 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

کار ازاد درامدش همیشه از کار دولتی بیشتره

اینجوری معلمی ک بهتره پونزده درامدشه با تعطیلات فراوون 

دخترخالم معلمه میگ یا برا برق تعطیلن یا سرما یا گرما پنج شنبه جنعه تعطیل منایبتا تعطیل

اینجوری معلمی ک بهتره پونزده درامدشه با تعطیلات فراوون دخترخالم معلمه میگ یا برا برق تعطیلن یا سرما ...

درسته معلمی صد هیچ پرستاری رو میزنه با ترازی ک پرستاری قبول میشی میتونی دبیر زیست و شیمی بشی

پس چیه زمان انتخاب رشتم هی اینجا میگفتن پرستاری عالیه حقوقش خوبه نمیدونم فلانه ازمعلمی. بهتره حقوقش ...

سی و چهل دیگه نهااایت حقوق یه پرستاره با سابقه و با حق شیفت و بیمارستان خوبه

یا مثلا بهداشت باشند که کارشون سبکتر باشه و ارزش داشته باشه

وگرنه اصل حقوق پرستارها از ۱۲ تا ۳۰ تومنه

و اکثرا تا ۲۰ هستند نهایتش

دریافتی یه پرستار سه تا چیزه، اولش حقوقه، بعد اضافه کاری و بعد تعرفه

بستع به شهر و نوع بیمارستان و بخشی که کار میکنی هر کدوم از اینا متغیره

۱۷ فقط حقوقه که ۱.۵ هم واسه مالیات و بیمه کسر میشه

اضافه کاری دو سه ماه عقبه و تعرفه هم حدود ۶ ماه دیرتر پرداخت میشه

چون واسه مهاجرت شرایطش خیلی خوبه توصیه میکنن

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

سی و چهل دیگه نهااایت حقوق یه پرستاره با سابقه و با حق شیفت و بیمارستان خوبهیا مثلا بهداشت باشند که ...

الان خرجای خاهرم درماه ۲۵تومنه ک خونه داره 

شوهرش ازاده 

انقد لباس و فیشیال و مزو و.... ارایشگاه مژه و ناخن 

بنظرم برا مردا خیلی کمه دیگ

با همین رشته بتونی بری آلمان حقوقش خیلی خوبه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌