2777
2789

من از عید می‌نویسم خوبه بنظرم

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۵ ساااال از دعا و ختم قران و نماز و چله هاااا و نماز ها و نذرهااااا بگیر تا هر چی فکر کنی دعا و طلسم گرفتنا ....

فقط ی هفته به حرف های استاد عباسمنش درمورد عشق و مودت عمل کردم و به عشقم رسیدم بخدا جدی میگم...

تبلیغش هم نیست‌... 

خیلی اساتید هستن ،ولی با یکی شروع کردی باهمون برو جلو...

ویسای قانون جذب انرژی بخشه بخدا

یکی عشقمو جذب کردم

یکی ماشینمو ،،گواهیناممو.....زمانی ک امتحان گواهینامه دادم..از قبل سر اینکه با کدوم سرهنگ و با ماشین مربی خودم قبول میشم کار کردم با اینکه ماشین ازمون یکی دیگه بود روز ازمون من ماشین ازمون خراب شد ماشین مربی منو اوردن،،،و همون سرهنگی بود ک من حس خوبی بهش داشتم استرس نداشتم باهاش،،،،سرهنگ پشت دوتا سمند ازم پارک دوبل خواست،،پشت دوتاش عالی زدم....از اون موقع عاشق سمند شدم!!! و الان ی سمند دارم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
من تازه امسال میخام امتحان کنم ولی نمیدونم چه چیزهایی رو باید رعایت کنم میشه اگه اطلاعاتی دارین راهن ...

اول این که هر خواسته ای داری باید تو دلت باید باور داشته باشی که چون از خدا خواستی صد درصد بهت میده . ( هیچوقت نباید ناامید باشی) آرزوهات رو با جزییات بنویسی و بتونی کم کم اینو تو خودت تقویت کنی که تصور کنی که همین الان داریش و اون حس ذوق رو تو بدنت حس کنی . سوم اینکه صبور باشی و عجله نداشته باشی و بدونی که خدا تو زمان مناسب بهت میده شاید طول بکشه ولی میده . قانون جذب خیلی گسترده است من خیلی خلاقه گفتم . هر سوالی داری بپرس عزیزم