2777
2789

سلام یکی هست که مدام بدون هیچ دلیلی مثلا" یکی دو ساعت در روز یا یک روز کامل در هفته بلاک میکنه بعد میاد از بلاک در میاره و خیلی با محبت حرف میزنه ازش هم می پرسم دلیل اینکار چیه میگخ چرا حساس شدی رو این موضوع یجای خاصی بودم یا گوشبم دست یکی بود نمیشد حرف بزنم محض احتیاط بلاک کردم 

میندازمش لیست سیاه بعدشم شمارشو حذف میکنم .

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی جوابشو ندی؟ این کارشو توهین ب خودت تلقی نمیکنی؟

اتفاقا" بهش گفتم که تو داری با این کار به من توهین میکنی و دیگه سعی میکنم جوابشو ندم خیبلی ناراحتم از این شرایط

اکسم همینطور بود اینا نمیمونن پای ادم همش ب شخصیت ادم توهین میکنن منم زدم قشنگ بلاکش کردم واس همیشه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...