2777
2789

کی گفته قد نمیکشه😐 هر چی قد بکشه بعدشه 

البته ربط داره ب قد و شما و پدرش و اینکه شما کی قد کشیدید ی سریا قبل بلوغ قد میکشن ی سریا بعدش 

بچه ی دیگه ای ندارید با اون مقایسش کنید؟

علائم بلوغو داره؟

من سوم علائم نشون دادم پنجم پریود شدم🦦💔

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

برای افزایش قد هم باید خوب غذا بخوره 

شیر گاو زرد

برگ چغندر

پودر سنجد

شیربادام

بارفیکس و شنا 

اینها تاثیر داره ،  پریود هم بشه به موقع شده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته قد نمیکشه😐 هر چی قد بکشه بعدشه  البته ربط داره ب قد و شما و پدرش و اینکه شما کی قد کش ...

خودم ۱۵۸ شوهرم ۱۷۵ ...و اینکه اول راهنمایی پریود شدم و بعد پریودیم یه دفعه قد کشیدم

خودم ۱۵۸ شوهرم ۱۷۵ ...و اینکه اول راهنمایی پریود شدم و بعد پریودیم یه دفعه قد کشیدم

خب احتمالا دخترتونم مث خودتونه قطعا ۱۵۵ میشه بیشترم حتی منم مامانم دقیقا هم قد شماس بابام دو سه سانت بلند تر ولی خودم ۱۶۲ ام وقتی علائم نشون دادم ۱۳۶ بودم 

راهنمایی ۱۵۸ دبیرستان ۱۶۲😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

کی گفته قد نمیکشه😐 هر چی قد بکشه بعدشه  البته ربط داره ب قد و شما و پدرش و اینکه شما کی قد کش ...

از علائم بلوغش فقط یه مقدار رشد اندام و بوی عرق نوجوونی که خودشم خیلی حساسه مثل مرغابی مرتب دوش میگیره

خب احتمالا دخترتونم مث خودتونه قطعا ۱۵۵ میشه بیشترم حتی منم مامانم دقیقا هم قد شماس بابام دو سه سانت ...

شما خیلی خوب قد کشیدید ماشالله با توجه به اینکه مادرتون قدش مثل من بود

از علائم بلوغش فقط یه مقدار رشد اندام و بوی عرق نوجوونی که خودشم خیلی حساسه مثل مرغابی مرتب دوش میگی ...

خب من چی بگممم😂

مامان من چی بگههه

ابجیم کلاس دومه ی ساله علائم نشون داده

قدشم ۱۲۸ بود الان ۱۳۴ شده

ولی مامانم خیلی جدی نمیگیرع میگه من نمیبرم دکتر هورموناش بهم میریزن:/

خب من چی بگممم😂 مامان من چی بگههه ابجیم کلاس دومه ی ساله علائم نشون داده قدشم ۱۲۸ بود الان ۱۳۴ ش ...

علازم که ملاک نیست ممکنه تا سه چهار سال بعد از علائم هم سیکل اتفاق نیفته

شما خیلی خوب قد کشیدید ماشالله با توجه به اینکه مادرتون قدش مثل من بود

تو خانواده مادریم همه قدشون کوتاهه بلندشون مامان منه 

پدریمم همینطور عمه هام همه کوتاهن و دو سه تا از عمو هام ولی مامانم فوق العاده زیاد ب من داروی تقویتی میداد یادمه ی دارو بهم میداد من بعد اون فوق العاده قد کشیدم ولی چند وقت پیش هر چی گشت برا ابجیم میگفتن دیگه نیس

یا خودش برنامه های افزایش قد نصب کنه از نظر من خیلی جوابه

علازم که ملاک نیست ممکنه تا سه چهار سال بعد از علائم هم سیکل اتفاق نیفته

والا همیشه میگن نهایتش دو ساله 

نمیدونم شاید جاهای دیگ فرق کنه ولی همیشه ب ما ها گفتن دو سال بعد علائم پریود میشن 

دقیقا همه دوستامم همینجوری بودن:/

شاید بخاطر اب و هوامونه

تو خانواده مادریم همه قدشون کوتاهه بلندشون مامان منه  پدریمم همینطور عمه هام همه کوتاهن و دو س ...

ماشانتیون چقدر مثل منه☺️ باور کن منم خیلی بهش میرسم اما از بچگی بدغذا بود و به زور با هزار ترفند بهش شیر میدادم...شایدم بردمش دکتر غدد یه بار خونه بهداشت چکش کرد نزدیک خونمونه بعد گفت خیلی نرماله اما به نظر خودم قد و وزنش کمممممه

ماشانتیون چقدر مثل منه☺️ باور کن منم خیلی بهش میرسم اما از بچگی بدغذا بود و به زور با هزار ترفند بهش ...

ولی ربطی ب تغذیه و اینا هم نداره زیاد😂

خانواده ی عموی من خدا شاهده جز سوسیس و کالباس هیچی نمیخوردن

ینی من هیچ وقت نمیگفتم ملیکا چی خوردی همیشه میدونستم ناهارشون مرغ سرخ کرده بوده شامشون سوسیس و کالباس 

و پنیر پیتزا هم اصلا تو خونشون تموم نمیشد 

اصلا اجیل ماجیلم مصرف نمیکردن الان باید قداشون ببینی اندازع تیر چراغ برقن😂

البته عموم صد و هشتاد و خورده یه مامانشون صد هفتاد و خورده ی