2777
2789
عنوان

لطفا کمک

5 بازدید | 17 پست

سلام  من یه سوال داشتم 

الان من میخوام یکی از درسامو سال بعد ترمیم کنم یازدهمیم 

یعنی سال بعد باز یه دروس یازدهمو با دوازدهم بدم امکان ترمیم معدل برای منه دانش آموز هست یا حتما باید دیپلممو بگیرم بعد اخه اون وقت باید بشینم صبر کنم تا خرداد ۱۴۰۵؟؟؟🥲

میرسد روزی که از صمیم دل خندید

ولی خوشبحالت دغدغه ات ی درسه😂

من سه تا امتحانو دادم

چهار تاشو خراب کردم😂(امتحان امروزم حساب کردم چون براش نتونستم بخونم)

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نیازی ب دیپلم نداری سال دیگ میتونی

واقعا😄😄؟

انقدر خوشحال شدم نگم

بخدا من تا الان چنتا درسی که دادم خیلی خوب بود حتی در حد ۱۹ به بالا معلم شیمی و فیزیکمون افتضاحه میدونم خراب میکنم هر چیم باشه باز میخوام امسال برم کلاس سال بعد خوب تر بدم

ولی خوشبحالت دغدغه ات ی درسه😂 من سه تا امتحانو دادم چهار تاشو خراب کردم😂(امتحان امروزم حساب کردم ...

🤣

کلاس ما چه شیمی و فیزیکو بخونیم چه نه باز هممون ترمیمیم چون از اول سال قشنگ تدریس نشده بقیه باز خوب گفتن که مشکلی نداشتیم

واقعا😄😄؟ انقدر خوشحال شدم نگم بخدا من تا الان چنتا درسی که دادم خیلی خوب بود حتی در حد ۱۹ به بال ...

ن من کلا درسو ول کردم

وقتی دیدم دوستم ی نابغه اس هر چی از مغزش بگم کم گفتم در بدترین حالت زیر ۱۹ نمیشه ولی کسی ک صفر صفره و سهمیه ۲۵ داره از اون بهتره انگیزمو از دس دادم خودشم همینطور🥲

یا اصلا تو شرایط خوبی نیستم نمیتونم درس بخونم همیشه بهم میگن تو بچه ای فکرت چیه فشارت چیه در حالی ک من دارم داغون میشم بخاطر فکر و خیال🥲💔

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چرا ؟ من سال بعد کنکور دارم تو سال ۱۴۰۴ فقط معدل ۱۲و ۱۱هم هست دیگه کنکور ۱۴۰۵ که نیسم

نه دیگه چون میخوای ترمیم کنی باید 3 پایه رو بدی 

مثلا اگر یه دهمی فیزیکو افتاده باشه و بخواد ترمیم کنه همراه با یازدهم باید دهمم بده

یا یه یازدهمی فیزیکو افتاده باشه باید همراه با دوازدهمی که داره دهمم بده 

متأسفانه قانونه😏

ن من کلا درسو ول کردم وقتی دیدم دوستم ی نابغه اس هر چی از مغزش بگم کم گفتم در بدترین حالت زیر ۱۹ نم ...

تا الان چقدر خراب کردی فدای سرت اما از این به بعد حداقل بخون تا اون جهارتارو هم سال بعد ترمیم کنی نمیشه؟🥲

نه دیگه چون میخوای ترمیم کنی باید 3 پایه رو بدی  مثلا اگر یه دهمی فیزیکو افتاده باشه و بخواد ت ...

وااااا🤧🤧🤧

الان باید شیمی و فیزیک دهم و یازدهمو با هم بدم؟

یا کل دروس دهم و یازدهم؟