الان من میخوام یکی از درسامو سال بعد ترمیم کنم یازدهمیم
یعنی سال بعد باز یه دروس یازدهمو با دوازدهم بدم امکان ترمیم معدل برای منه دانش آموز هست یا حتما باید دیپلممو بگیرم بعد اخه اون وقت باید بشینم صبر کنم تا خرداد ۱۴۰۵؟؟؟🥲
تا الان چقدر خراب کردی فدای سرت اما از این به بعد حداقل بخون تا اون جهارتارو هم سال بعد ترمیم کنی نم ...
شرایطشو ندارم
خودمم همش فکر میکنم بهش میگم بزا من بشم ی امید برا مامان و بابام بزار من افتخارشون بشم از فکراشون کم شه ولی نمیتونم فکر راحتم نمیزاره مامانم اومد جونشو قسم داد ک درس بخونم نهایت تلاشمو میکنم ولی نمیتونم ذهنم ازاد نیس رو خوانی میکنم و میرم هیچی نمیفهمم همه معلما متوجه افتم شدن هی میگن تو چرا ما از تو ی انتظار دیگه داشتیم ولی خب🥲💔
تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
شرایطشو ندارم خودمم همش فکر میکنم بهش میگم بزا من بشم ی امید برا مامان و بابام بزار من افتخارشون بش ...
باور کن منم یه زمانی دقیقا نگاه دقیق شرایط تورو داشتم اما باید ادامه بدی من یه دوست داشتنم پارسال خیلی افت کرده بود چون با علاقه نیومده بود به رشته اش انسانی خب اما امسال انقدر جدی گرفت شده بود جز ممتازا حداقل بیا عمومی هارو قشنگ بده بلکه بعدا که برای کنکور قراره تخصصی هارو بدی اونارو ترمیم کن ادامه بده حتما موفق میشی عزیزم🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!