2777
2789
عنوان

انگشتر خریدم تو ذوقم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 51 پست
مرسی عزیزم لطفا داری 

به به ماشاالله

ب دستتم میاد😍

خیرش ببینی چشم بد ازت دور

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ، خیلی انرژی دادی. امیدوارم رایت گفته باشی

دروغم کجا بود

فوقش نظر نمی‌دادم یا میگفتم زشته😅

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
ای کلک ظریف دوست 😅 ممنون از دلداریت 

من کلا انگشتر خیلی دوس ندارم حس اضافی بهم میده خصوصا اگه سنگین باشه

انگشتر نشونم انقدر سنگینه اصلا نمیندازم 

مبارک باشه عزیزم❤️‍🔥❤️‍🔥

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
من کلا انگشتر خیلی دوس ندارم حس اضافی بهم میده خصوصا اگه سنگین باشه انگشتر نشونم انقدر سنگینه اصلا ...

آفرین منم به طلای درشت حس سنگینی دارم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.